• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Apple cihazlardaki 3D Touch gibi çalışan ve fotoğrafa uzun süre basıldığında ön izlemesini görmemize yarayan özellik, daha önceleriAndroid sürümünde denenmiş, bilinmeyen sebeplerden ötürü kaldırılmıştı. Android Police bilgilerine göre, firma bu özelliği uygulamanın 7.14.0sürümü ile tekrar çıkarmaya hazır.

Instagram Peek özelliği

Peek adı verilen özellik, uygulamanın iOS sürümünde, güçlü basma işlemi ile devreye giriyor. Bir kişinin profilinde dolaşırken, fotoğraf açtığımızda sağa veya sola gidemiyoruz. Geri çıkıp fotoğraflar arasında gezinmemiz gerekiyor. Peek özelliği sayesinde profilde dolaşırken, istediğimiz fotoğrafı açmadan sadece ön izleme yapabiliyoruz. Böylece daha hızlı geçiş yapmış oluyoruz. 3D Touch gibi basıncın şiddetini algılamak yerine ise Androidcihazlarda, fotoğrafa kısa bir süre basılı tutmak gerekiyor.


Şu anda belirtilenlere göre son sürüme de sahip olsanız, Peek kullanamama ihtimaliniz var. Yani bu özellik sunucu taraflı aktif ediliyor. Son sürümü indirdikten sonra bir müddet beklemeniz gerekebilir veya şanslı kullanıcılardansanız hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
 

ikradmr

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
30 Kas 2015
Konular
0
Mesajlar
1
MFC Puanı
0
yeni yıldan beklentılerım bı araba unıversıte guzel bır ev birde evlılık dusunuyorum alla nasıp ederse
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Android Marshmallow 6.0 güncellemesi yayınlandı​

QZMELk.jpg

İOS işletim sisteminin ezeli rakibi Android, İOS’un arka arkaya gelen güncellemelerine kayıtsız kalmadı. Android Marshmallow 6.0 güncellemesi yayınlandı.
Teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı. Akıllı telefonlarda yapacağı pil tasarrufu ile öne çıkan güncelleme, kullanım kolaylığı sağlayan pek çok yeniliği de içerecek.​

Güncelleme alabilecek telefonların listesi:​

Zenfone 2, Nexus 5, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 7, Nexus 9, Nexus Player, Huawei P8, Huawei P8, Honor 4X, LG Nexus 5X, LG G3, LG G Flex 2, LG G4c, LG G4, HTC One M8, HTC One M8s, HTC One M8 EYE, HTC Desire Eye, HTC Desire 816, HTC Desire 820, HTC Desire 826, HTC E8, HTC E9, HTC Butterfly 2, HTC Butterfly 3, HTC One ME, HTC M8 Eye, HTC One M9, HTC One M9+, General Mobile 4G, Motorola Moto G, Motorola Moto X Play, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 EdgePlus, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 4 Duos, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy Alpha, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact, Sony Xperia Z5 Premium, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact, Sony Xperia Z3+, ZTE Blade S6, ZTE Axon​

İHA​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst