Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Am I really here in your arms
Gerçekten kollarında mıyım Its just like I dreamed it would be
Tam hayal ettiğim gibi I feel like we're frozen in time
Sanki zamanı durdurmuşuz gibi hissediyorum And you're the only one I can see
Ve görebildiğim sadece sensin Hey, I've looked all my life for you
Hey, tüm hayatım boyunca aradığım sensin And now you're here
Şimdi, buradasın Hey, I've spent all my life with you
Hey, tüm hayatımı seninle geçiriyorum All my life Tüm hayatımı And I never really knew how to love
Ve nasıl sevileceğini gerçekten bilmiyordum I just hoped somehow I'd see
Sadece bir gün görebileceğimi umdum Asked for a little help from above Yukarıdan biraz yardm istedim Send that angel down to me
Aşağıya bana bir melek göndermesini Hey, I've looked all my life for you
Hey, tüm hayatımı seninle geçiriyorum All my life Tüm hayatımı I never thought that I could feel a love so tender
Bu kadar hassas aşk hissedeceğimi hiç düşünememiştim I never thought I could let those feelings show Duygularımı gösterebileceğimi hiç düşünmezdim. But now my heart is on my sleeve
Ama şimdi duygularım giysim And this love will never leave
Ve bu aşk asla ayrılmayacak I know Biliyorum I know Biliyorum Hey, I've looked all my life for you
Hey, tüm hayatımı seninle geçiriyorum All my life Tüm hayatımı All my life Tüm hayatımı Hey, I've looked all my life for you
Hey, tüm hayatım boyunca aradığım sensin And now you're here Şimdi, buradasın Hey, I've spent all my life with you Hey, tüm hayatımı seninle geçiriyorum All my life Tüm hayatımı