Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593
dinlemekten sıkılmadığım adaam :s82: :s82:

ReyyAn

Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,177
Natasa Thedoridou & Stelios Dionisiou - Me les agapi

Okan

Bana öyle bak, anlasınlar...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
Yılmaz erdoğan - sevgilim yoksa sen

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
NaZzZ Öncelikle beni neden etiketlediğini bilmiyorum. Anlam veremedim ama bu saçma videoyu izlemem istediğini düşünerek sana bir cevap vereceğim.

Beni bir daha böyle saçma şeyler için etiketlemezsen sevinirim. Rahatsız oldum.
Gerekli bir konu olsa yardım istemek, soru sormak ya da bir şey hakkında fikir alışverişi veya tartışma amacıyla olsa neyse diyeceğim ama bu tarz saçma şeylerde beni etiketlemeyiniz. Gerçekten anlamsız.

Kimsenin ne dinlediği ile ilgilenmiyorum. Müzik zevki bireyseldir. İsteyen istediğini dinlemekte özgürdür ve bu başka hiçkimseyi ilgilendirmez. Konu zaten "şuan ne dinliyorsun" başlıklı, şuan dinlediğini başkalarına da dinlet başlıklı değil. Ayrıca ben bu tarz kalitesiz müzikleri dinlemiyorum. Benim müzik zevkime uygun değil. Komik desen o da değil, en fazla bu şarkı için ucuz espiri anlayışı diyebilirim.

Lütfen saygı duyalım birbirimize. :smile:
Keyifli forumlar..

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
@NaZzZ Öncelikle beni neden etiketlediğini bilmiyorum. Anlam veremedim ama bu saçma videoyu izlemem istediğini düşünerek sana bir cevap vereceğim.

Beni bir daha böyle saçma şeyler için etiketlemezsen sevinirim. Rahatsız oldum.
Gerekli bir konu olsa yardım istemek, soru sormak ya da bir şey hakkında fikir alışverişi veya tartışma amacıyla olsa neyse diyeceğim ama bu tarz saçma şeylerde beni etiketlemeyiniz. Gerçekten anlamsız.

Kimsenin ne dinlediği ile ilgilenmiyorum. Müzik zevki bireyseldir. İsteyen istediğini dinlemekte özgürdür ve bu başka hiçkimseyi ilgilendirmez. Konu zaten "şuan ne dinliyorsun" başlıklı, şuan dinlediğini başkalarına da dinlet başlıklı değil. Ayrıca ben bu tarz kalitesiz müzikleri dinlemiyorum. Benim müzik zevkime uygun değil. Komik desen o da değil, en fazla bu şarkı için ucuz espiri anlayışı diyebilirim.

Lütfen saygı duyalım birbirimize. :smile:
Keyifli forumlar..

Dostum bu kadar abartacak ne var .İçinden gelmiş etiketlemiş.Görmezden gelirsin en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt