Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda Şu Aralar Gözde Olan Evlenme NişanLa Olaylarına Karşılıksız Kalamadım ve Nişanlanmaya Karar Verdim
Ama Henüz Bir Talipli Bulamadım
Burdan Tüm Genc ve Güzel BağyanLara Sesleniyorum =)
Şansızı denemek istiyorsanız Lütfen Bana Özel Mesaj Atınız
Bizde Bu Kervana Beraber KatıLaLım )
SLogan Tamam Sırada Manitada MegaForum El Ele Haydi Gidelim Karışık Pide Yemeye :*
Hadiii Bakalım KızLarrrrrrrrrrrrrrrrr Özel Mesaja YükLeninn
diShyZehir`AlaaddinKaraca Az Önce bi özel mesaj geldi cok heycanlandım kalbim küt küt güm gümm dandadaradandan Diye vurdu ama oda megerse Soru sormak için özel mesaj atmışşş Şansım yokk Şansımmm YENGELERİM BU DURUMDA İŞ SİZİNDİR BAAANN GIZZZ BULUN LAAA )
diShyZehir`AlaaddinKaraca Az Önce bi özel mesaj geldi cok heycanlandım kalbim küt küt güm gümm dandadaradandan Diye vurdu ama oda megerse Soru sormak için özel mesaj atmışşş Şansım yokk Şansımmm YENGELERİM BU DURUMDA İŞ SİZİNDİR BAAANN GIZZZ BULUN LAAA )
Esra Erol` dan neyin eksik o evlendiriyorsa bende evlendiririmmmmm Mega Esra ile izdivaç ßekarlar aradiklari kriterleri msj olarak atsinnn gereken güzellik yapilaCaktirrr ilgililere ba$ta ; RebeLLiouSAlaaddinKaracaDreamandDrama olmak üzere mesajlar degerlendirilecektir