Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deluxe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
lj390g.png

Secret Video Recorder Pro uygulaması ile 1020X1080 HD kalitede video kaydı yapmanızı sağlar. Ön ve arka kameraları kullanmamıza olanak sagladıgı için ekran kapalıyken video çekmemiz gerçekleşir. Gizli video çekilebilir. Ana menüde video çekebilirsiniz.

Turbobit

Deluxe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
9ogE8N.png

Oyunda düşmanlarınızla mücadele edeceksiniz. Öncelikle yönlendirmek istediğiniz karakteri seçin ve karakterinizin özelliklerine göre hareket edin! Düşmanlarınız sizi yok etmek istiyorlar ve sizde hem kendinizi koruyacak hemde düşmanlarınızı yok etmeye çalışacaksınız.

YouTube

Turbobit

Deluxe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Xk9oVk.png

Oyunda karakter savaşlarına gireceksiniz. Öncelikle yönlendirmek istediğiniz karakteri seçin! Karakterinizin özelliklerine göre düşman karakterlerle mücadele edin. Mücadeleleriniz de karakterinizin özelliklerini bilmeniz ve bu özellikleri kullanmanız sizin için büyük bir avantaj olacaktır.

4r1kEG.png

Turbobit

Deluxe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
PknoWb.png

Ben 10 Game Generator 4D, strateji tabanlı bir bulmaca oyunudur. Oyunda 3 seçenek mevcut. hazır oyun modundan 50 bölümden istediğinizi seçip oynayabilirsiniz. Oluşturma modunda 60 ‘dan fazla özellikle kendi bölümleninizi oluşturup sistem üzerinden paylaşabilirsiniz. Arama modunda ise diğer oyuncuların oluşturduğu bölümleri indirip oynayabilirsiniz.

Turbobit

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Vicdanına bir çay söyledim şekerini at karıştır

Yada karıştırma belki şekersiz içiyordur
Neyse yeter bu kadar daha fazla yazmak istemiyorum

İklimSu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    170
Sanırım hastalık adına ilgi çekmek diye düşündüm önce.Dinleyince içerikte sosyal bir mesaj bekliyordum ki tam tersi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt