Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle önemi yok diye düşünüyorum.Aramam eğitim durumu ne olursa olsun yadırgamam. Sonuçta eğitim sisteminin de bir halta benzediği yok. İnsanın kendini eğitmesi, geliştirmesi önemli.Vicdanı olsun, aklı olsun yeter.Yaşadıkça kendimizi geliştiririz zaten...
Ben eğitim durumuna önem verenlerdenim maalesef.Hoş eğitimli olupta kendini geliştiremeyen bi toplumda bazı özellikleri de aramak ne kadar doğru bilinmez.
Birlikte büyür,yaşlanır,gelişiriz belki ama eğitim şart.))
Benim için eğitim mantık evliliği yapacaksam önemlidir, onun dışında çok da önemli sayılmaz. Ayrıca sevgili olacağımız ya da evleneceğimiz kişi iyi bir eğitim aldığı halde hiç eğitim almamış gibi davranabilir.
veririm neden vermiyim. kültürlü ve zeki olması önemli. ve ataerkil toplumda erkeğin daha iyi bir konumda olmasının da gerekliliğine inanıyorum.
ama ben ya davulcuya ya zurnacıya varcam gibi :honk:
Eğitim tabiki önemli ama kendini her yönden geliştirmiş okumayan bir cok kişi vardır onları da es geçemem.. Eğitim şart ama kendini geliştirmiş olursa önemi de kalmıyor
eğitim durumu pek önemli değil ama bence erkek bayandan daha fazla maaş almalı çünkü çevremdeki bazı arkadaşlarım bu konuda sıkıntılar yaşıyor buda aileye yansıyor.