Açıklamalara Başlamadan Önce:
Tüm Yetkililer burada gönüllü çalışan kişilerdir hiçbir ticari amaç ve diğer yönleri gözetmezler. Sadece paylaşım ve yardım için burada görev almaktadırlar.
Ve bu görevlerinin gereğini en iyi şekilde yerine getirmekle sorumludurlar.
Yönetim kademesinde, Deneme Moderator'lerin üst rütbesidir. Sorumlu oldukları bölümlerde; Her türlü yaptırımı uygulayabilirler. (Konu silme, taşıma, mesaj silme vb.) Üyeleri yasaklayabilirler. Sadece 5 farklı bölümden sorumludurlar. Üst rütbesi olan Super Moderator'lere karşı sorumludurlar. (Mod Paneli vardır.)
Yönetim kademesinde, Moderator'lerin üst rütbesidir. Sorumlu oldukları bölümlerde; Her türlü yaptırımı uygulayabilirler. (Konu silme, taşıma, mesaj silme vb.) Üyeleri yasaklayabilirler. Tüm bölümlerden sorumludurlar. Üst rütbesi olan Co-Admin'lere karşı sorumludurlar. (Mod ve S.Mod paneli vardır.)
Yönetim kademesinde, Super Moderator'lerin üst rütbesidir. Sorumlu oldukları bölümlerde; Her türlü yaptırımı uygulayabilirler. (Konu silme, taşıma, mesaj silme vb.) Üyeleri yasaklayabilirler. Tüm bölümlerden sorumludurlar. Üst rütbesi olan Administrator'lara karşı sorumludurlar. (Mod ve S.Mod paneli vardır.)
Yönetim kademesinde, Co-Admin'lerin üst rütbesidir. Sorumlu oldukları bölümlerde; Her türlü yaptırımı uygulayabilirler. (Konu silme, taşıma, mesaj silme vb.) Üyeleri yasaklayabilirler. Tüm bölümlerden sorumludurlar. Üst rütbesi olan Root-Administrator'lara karşı sorumludur. (Admin Paneli vardır.)
Yönetimin en üstündeki kişilerdir. Fazla söze gerek yok. Son söz sahibi onlardır.
Sitemizde görev alan arkadaşların dikkat etmesi gereken mühim bir hususta şudur;
Yukarıda da belirttiğimiz gibi forumumuzda kesin ve net bir hiyerarşi vardır. Ve her rütbedeki arkadaşlar buna uymak zorundadır.