Öncelikle Herkese iyi akşamlar , Yazıcak yada paylaşıcak olduğum şey bir kaç kişinin canını sıkabilir düşüncesiyle yinede yazmak istedim. Muhtemelen konu kilit yada konu delete edilecek ancak ben yinede yazmak isterim.
Öncelikle bir sunucunun kuralları ve yönetim şekli olmalı diye düşünüyorum. Kullanıcılar (User) yöneticilerin adaletlerinden şüphe duydugunda o yönetim hükmünü kaybeder. Yaşamış olduğum bi meseleden bahsedicem ve yönetimin bir kaç sorumlusundan dolayı sunucudaki yetki, makam veya neyse ne teslim ettiğimi belirtmek isterim.
#Forum kanalında yaşanan bir hadisedir.
Melis Nick'li şahıs kendini peşkeş çekerek etrafında 5 oper toplamış geyik yaptıkları sırada kanalda ne kadar daha çirkinleşebilirler düşüncesiyle sessizce izlemeye başladım. Bu gün Nick sırasına göre sıra sende Mylife Daha sonra Nq*** diye biri Alcatraz ve İsmini verip deşifre etmek istemediğim bir kaç isim daha bu konuya şahitlik etmiştir.
Arkadaşlardan biri , kızın sevgili olarak konuşuyor ve kız ondan ayrıldığını anlatıyor. Çocuk bu duruma ben seninle zaten 1 gece yaşamak için çıktım şeklinde ifadelerde bulunurken Mylife konuya dahil oluyor. Bu kez Melis Mylife'e ben senden hoşlanmaya başladım şeklinde devam ediyor sohbet. Daha sonra Mylife bende senden diye karşılık verince Diğer adı geçen kişi Mylife ne zamandan beri benim artığımı toplar oldun diyor. Kız sanane biz birbirimizden hoşlanıyoruz diyor. Uzun bi süre Erotic devam eden konuya Alcatraz katılarak, Keşke bunu görmez olaydım diyor. Sonra gülüşüyorlar. Sonra kız Mylife ben sendende sıkıldım diyerek Nq*** kişisine dönerek seninle tanışalım istersen sen bana daha yakınsın diyor. O Kişide istersen yarım saat sonra seni köprünün altından alırım diyor. Ben o sırada Melis, Sen kendini bu kadar kişi içinde peşkeş çekmesen, bu nasıl iğrenç bi iştir dediğimde , Kız bana dönüp sen kimsin ki senin seviyene düşemem diyor. Benim seviyem senin düşebileceğin kadar yerlerde değil, Tırmanmaya başlasan iyi edersin gibi bişey dediğimde , Mylife tarafından kanaldan atılıyorum.
Yazık .. Bu kişilerin yönetimde olması en çok kötü ve erkekliğin bu kadar basitleştirilmesi ADAM'lığın bittiği ve bu insanlara güvenerek chat ortamını paylaşmaktan utandığım için DJ'lik görevimden kendi isteğim ile istifa ettim.
Bu ve bu gibi kişilerden utanıyor ve şiddetle kınıyorum..