Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shameless

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Başarıda çabanın payının şansın payından daha çok olduğunu düşünüyorum. Ama her ne konuda olursa olsun, şans insana lazımdır. O yüzden herkese BOL ŞANS...

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Foruma Üye Olmak Nasıl Bir Hak'sa Aynı ŞekiLde Üye SiLmekte Öyle Bir Hak^tır.. SiLinmiyor Diye Birşey Yoktur..Admin PaneLi Dediqimiz Yerden Herseyi Yapmak Mümkündür.. @iLLya .

I

imported_Pisadam

Misafir
Foruma Üye Olmak Nasıl Bir Hak'sa Aynı ŞekiLde Üye SiLmekte Öyle Bir Hak^tır.. SiLinmiyor Diye Birşey Yoktur..Admin PaneLi Dediqimiz Yerden Herseyi Yapmak Mümkündür.. @iLLya .

Üye olurken üyeliğinizin bir daha silinmeyeceği şartını kabul ederek üye oluyorsunuz. Istisnai durumlar elbetteki olabilir ama sonuç olarak üyelikler hiçbirsekilde silinemez. Ve bu bir hak değildir çünkü siz zaten bunu kabul ederek üye olmuşsunuz.

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810

Bende Silinir diye biliyorum.Sonuçta @RebeLLiouS un dediği gibi Bu bir hak tır.Tüketici Hakları gibi vs ..gibi .Üyeler Gönüllü gelmiştir sonra bulunmak istememiştir.sonuçta kimseyi zorla tutmak olmaz.

Üyelik İptali;

Forum üyeliğini iptal ettirmek isteyen kişiler forum admini ile özel mesaj üzerinden irtibata geçmelidir. E-mail yolu ile iptal istekleri kabul edilmez.
Üyeliğinizin silinmesi ile birlikte tüm kişisel bilgilerinizde silinir fakat forum üzerinde bulunan mesajlarınız ”Misafir” olarak kalacaktır.
Forum üyeliği silindikten sonra geri alınamaz.
Forumdan uzaklaştırma cezası alan kişilerin üyeliklerini iptal etme talepleri kabul edilme
z.

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Üyelikler özel durumda elbette silinebilir. Fakat Forum Kurallar gereğince bu işlem Alcatraz ın dediği gibi yapılmaktadır.

Örnegin Tüketici Haklarına bile başvurulsa, belirli bir süre veya belirli kurallar içerisinde işleminiz gerçekleştirilir veya işlemi yürütülür.

MegaForum'un da kendi bünyesinde kendine has kuralları vardır, ki bu her Forumda gayet normal birşeydir. MegaForum Kuralları incelerseniz eğer;
Madde 9: *Forum'a 180 gün (6 Ay) süre ile giriş yapmayanların üyeliklerinin silinme durumları tarafımızdan gerekli görüldüğünde yapılır.

@RebbeLLioS sizin bu kuralı bilmeniz gerekir, en eski kullanıcılarımız dan birisiniz, üstelik Forumumuz un yönetiminde bulunmuştunuz. Onun harici iLLya eğer özel bir sebebi var ise Alcatraz yada bana özel bir mesaj ile sebebinizi tekrar belirterek, işlemi taleb edebilirsiniz.

Konu yoruma kapanmıştır.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Foruma Üye Olmak Nasıl Bir Hak'sa Aynı ŞekiLde Üye SiLmekte Öyle Bir Hak^tır.. SiLinmiyor Diye Birşey Yoktur..Admin PaneLi Dediqimiz Yerden Herseyi Yapmak Mümkündür..

Bende Onu SöyLedim Zaten Gerektiği Zaman SiLinir Diye :)

SqLine

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Öncelikle Herkese iyi akşamlar , Yazıcak yada paylaşıcak olduğum şey bir kaç kişinin canını sıkabilir düşüncesiyle yinede yazmak istedim. Muhtemelen konu kilit yada konu delete edilecek ancak ben yinede yazmak isterim.

Öncelikle bir sunucunun kuralları ve yönetim şekli olmalı diye düşünüyorum. Kullanıcılar (User) yöneticilerin adaletlerinden şüphe duydugunda o yönetim hükmünü kaybeder. Yaşamış olduğum bi meseleden bahsedicem ve yönetimin bir kaç sorumlusundan dolayı sunucudaki yetki, makam veya neyse ne teslim ettiğimi belirtmek isterim.

#Forum kanalında yaşanan bir hadisedir.

Melis Nick'li şahıs kendini peşkeş çekerek etrafında 5 oper toplamış geyik yaptıkları sırada kanalda ne kadar daha çirkinleşebilirler düşüncesiyle sessizce izlemeye başladım. Bu gün Nick sırasına göre sıra sende Mylife Daha sonra Nq*** diye biri Alcatraz ve İsmini verip deşifre etmek istemediğim bir kaç isim daha bu konuya şahitlik etmiştir.

Arkadaşlardan biri , kızın sevgili olarak konuşuyor ve kız ondan ayrıldığını anlatıyor. Çocuk bu duruma ben seninle zaten 1 gece yaşamak için çıktım şeklinde ifadelerde bulunurken Mylife konuya dahil oluyor. Bu kez Melis Mylife'e ben senden hoşlanmaya başladım şeklinde devam ediyor sohbet. Daha sonra Mylife bende senden diye karşılık verince Diğer adı geçen kişi Mylife ne zamandan beri benim artığımı toplar oldun diyor. Kız sanane biz birbirimizden hoşlanıyoruz diyor. Uzun bi süre Erotic devam eden konuya Alcatraz katılarak, Keşke bunu görmez olaydım diyor. Sonra gülüşüyorlar. Sonra kız Mylife ben sendende sıkıldım diyerek Nq*** kişisine dönerek seninle tanışalım istersen sen bana daha yakınsın diyor. O Kişide istersen yarım saat sonra seni köprünün altından alırım diyor. Ben o sırada Melis, Sen kendini bu kadar kişi içinde peşkeş çekmesen, bu nasıl iğrenç bi iştir dediğimde , Kız bana dönüp sen kimsin ki senin seviyene düşemem diyor. Benim seviyem senin düşebileceğin kadar yerlerde değil, Tırmanmaya başlasan iyi edersin gibi bişey dediğimde , Mylife tarafından kanaldan atılıyorum.

Yazık .. Bu kişilerin yönetimde olması en çok kötü ve erkekliğin bu kadar basitleştirilmesi ADAM'lığın bittiği ve bu insanlara güvenerek chat ortamını paylaşmaktan utandığım için DJ'lik görevimden kendi isteğim ile istifa ettim.

Bu ve bu gibi kişilerden utanıyor ve şiddetle kınıyorum..

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
burdan msj yazdıysan cevap veremeyebilir belirli msj sayısına ulaşmamış çünkü

Darwin

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
Yazdığın yazının belirli bir kısmını okuduğumu söylemek istiyorum adım gectiği icinde söz hakkı doğduğunu kabul edip cevaben;

#forum kanalında 3-4 arkadaşın kendi arasında yaptığı bir geyik muhabbetini ciddiye alıp bir bayanı rencide edici aşşalayıcı bir tutum icinde olduğun icin seni sadece kanaldan atarak cezai bir işlem uyguladım... Daha sonra özelime gelip suan burda konusmaları vermicem (ağır küfür ve hakaret icerikli olduğu icin) sana verdiğim cevap da bu ''sunucuda Radyo da dj imiz olarak görev alabilirsin ama bu hicbir insanı ezikleme hakkı vermez sana buna cevaben yazdığın text; o insan değil oros.....(argo)'' diyerek zaten yonetiminde görev aldığım sohbet.net in bir dj i ünvanını haketmediğini göstermiş oldun .... Kimse kimsenin ahlak bekciliğini yapmasın text ortamında kimse kimsenin ne kadar namuslu ne kadar dini inanclı ne kadar dini inancı olmiyan ne kadar ahlaksız, terbiyesiz kavramlarından yola cıkarak insanları ayrıştırmasın senin gibi bir insanın bizim sunucumuzda yeri olamaz zaten. Böyle bir hadise yi foruma tasıyarakta neyi amacladın onuda anlamış değilim... Show yapmayın birazcık insan olmayı deneyin... iyi forumlar.

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
Şans sadece o başarıya gidecek olan yolda kendini bulmaktır. Sonrası senindir, çabaların birikimlerin sadakatin ve inancınla başarıyı yakalayabilirsin ;)

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
Yarım saat sonra Köprü altından almak mı ? :) Bunu okuyunca gülümsedim, çünkü o konuya birebir şahit olup hatta konuya dahil olduğum için kanal log'larımız da mevcuttur zaten.Nq** diye yazarak tam anımsamadığın nick ''NiQuiL''dir yani benim. Yarım saat sonra köprü altından almak değil 1 saat sonra özal'da check-pointte buluşalım gibi gayet sosyal bir geyik muhabbetiydi o, farklı lanse ederek anlatılması konuya etki katmaz. Orada tamamen geyik amaçlı yapıldığını irc'de bulunan herkes anlama kapasitesindedir.Şaşırdım ve beğenmedim bunun böyle algılanıp foruma lanse edilmesini. Ben ve yönetici arkadaşlar asla kanaldan birini atma taraftarı değildir atmamak için görmezden geliriz çoğu şeyleri lakin kullandığın cümleler etik değildi bir bayana karşı. MyLife atmasaydı belki ben veya Alcatraz atacaktı İrc'de amaç güzel vakit geçirmek ve ortamın seviyesini daima korumaktır.Bunları bildiğini düşünüyorum, Kimse gocunmadığı için konunun silinmemesi umarım herşeyi açıkca ifade etmiştir. Her zaman eleştirilere açık insanlar olduk lakin asılsız suçlamalara karşı tahmin edemeyeceğiniz kadar dik durduk. İyi forumlar dilerim.

SqLine

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
AndroIRC Ortamında dahil olduğum için log'u olmadığı için genel bir metin yazmak istedim, Aklımda yerler ve hitamlar kalmadığı için üzgünüm. Lütfen O Log paylaşılsın ve kim ne anlıyor veya bir tek benmi yanlış anlamışım ve kötü hitamda bulunduğum kısım gerçekten kötü hitammı görelim . Ben böyle bir log geldiğinde kimin ne anlayacağını size yukarıda anlattığım şekilde olacağını garanti ediyorum. Ancak geniş olmak benim yanlış anladığımı göstericektir. Lütfen LOG ..

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Eğer siz benim hakkımda olumsuz bir şey düşünüp bunuda etrafa yansıtıp insanların yanlış anlaması sebebiyet veriyorsanız hakkıma geçmiş olursunuz ..bunu benim bilip bilmem sonucu değiştirmez eğer bir baskasınada aynı şeyleri söylüyorsanız aynı zamanda Gıybet etmiş oluyorsunuz söylediğiniz şey doğru olsa bile.yalan yere konuşuyorsanız eğer buda iftiraya girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt