Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wicked

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
merhaba, megeforum son 10 konunun listelendigi chrome uzantısını sizlerin begeni ve kullanımına sunuyorum, v1 olarak adlandırabiliriz,forumdan son 10 konu başlıgını rss den çeker , tarayıcının sol köşesine megaforum iconu yerleşir.
ve icona tıkladıgında o konuları görebilirsinizz. ileriye dogru özel mesaj ve abone oldugunuz konulara yeni mesaj geldiginde uyarı şeklinde olarak geliştirmeyi planlıyorum. kurulumu cok basit aşagıda ki linke tıkladıgınızda google web markete yönlendiriliceksiniz, eklentiyi kur dediginizde saniyeler içinde kurulmuş olacak.

megaforum eklenti linki: Tıkla ve Kur

herkese keyifli forumlar dilerim.

!nFiRe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
toplamda 5 saat 2 dakika süren savaşta dünya 1 numarası Novak Djokovic, kariyerinin en iyi tenisini oynayan Stanislav Wawrinka’ya galibiyet izni vermedi.

Tam anlamıyla tenis şöleniydi. Özellikle 104 dakika süren final seti olağanüstüydü. Nole 22 oyun sonunda kazanırken, Wawrinka da büyüledi.

AVUSTRALYA Açık tarihine kazınacak bir maç oynandı dün Melbourne’de, Rod Laver Arena’da... Erkeklerde dünyanın 1 numarası Novak Djokovic, karşısında kariyerinin en iyi oyununu sergileyen Stanislas Wawrinka’yı buldu. İki raket de büyük bir fiziksel ve mental savaş verdiler. Ve toplamda 5 saat 2 dakika süren maçın sonunda kazanan Djokovic’ti ama Wawrinka da gönüllerin galibi oldu...

İLK seti 6-1 kazanıp bu maça büyük renk katacağının sinyalini verdi Wawrinka... 2. sette ise 5-2’yi yakaladı ama deviremedi Nole’yi... Avustralya Açık’ın son iki yıldaki şampiyonu Sırp raket üst üste 5 oyun kazanıp 7-5’le seti hanesine yazdırdı.

KENDİLERİNİ AŞTILAR

3. seti de 6-4’le kazanmayı başaran Djokovic’in 4. sette maça noktayı koyması bekleniyordu ki, İsviçreli pes etmedi. Dünya 17 numarası tie-break’e giden 4. seti kazandı ve bu mücadeleyi efsaneleştirecek olan final setine taşıdı.

5. set başlarken Melbourne’de saatler gece yarısını gösteriyordu. Bu setin 9. oyununda 4 kez servis kırma şansı yakaladı Wawrinka ama Djokovic izin vermedi buna. Oyunu kazanıp 5-4 öne geçti. İki oyuncu da kariyerlerinin en uzun final setini oynadılar dün. 22. oyunda Djokovic iki kez maç sayısı şansı yakaladı, Wawrinka ilkini olağünüstü bir backhand, diğerini de müthiş servisle çevirdi.

AMA Djokovic yakaladığı 3. şansı kaçırmadı. Maçın finalinde 20 vuruşluk bir ralli oldu ve Djokovic, file önüne gelen Wawrinka’yı ‘passing shot’ ile geçerek tarihi düelloyu kazandı.

‘Köpek gibi oynadım’

MAÇ sonrası gözyaşlarını tutamayan Wawrinka, basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu: “Sanırım bu, şimdiye kadar oynadığım en iyi maçtı. Dünya bir numarasına karşı 5 set oynamak çok önemliydi. Kazanmaya gerçekten çok yaklaşmıştım ama olmadı. Çok üzgünüm ama gerçekten köpek gibi mücadele ettim.”

‘En az benim kadar hak etti’

ÇEYREK finalde dünya 6 numarası Tomas Berdych ile eşleşen Djokovic, maç sonrasında Wawrinka’ya övgüler yağdırdı: “5 set sonunda gerçekten durumumuzu tarif edebilecek kelimeler bulamıyorum. Wawrinka benimle eşit derecede maçı kazanmayı hak etti. Kalitesini gösterdi. Beni sahada her yere koşturdu. Oyunda kalmak için savaştım. Bu maç hem benim hem de onun için çok şey ifade eder.”

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
android-de-guvenli-mod-4144266_o.jpg
Windows işletim sistemlerinde oldugu gibi android işletim sistemlerindede Android Güvenli Mod ile açma seçenegi vardır.Ama bu modda açarkende dikkatli olmalıyız güvenli mod da çalışırken telefonumuzdaki uygulamaları silebilir ve normal çalışma modunda izin verilmeyen ayarlamalarını yapabiliriz.
Güvenli moda geçmeden önce eğer telefonunuzu normal olarak kapatabiliyorsanız telefonu güç tuşuna basarak kapatmalı eğer normal olarak telefon kapanmıyorsa pili çıkarabilirsiniz. Peki benim telefonumda gücenli mod ile nasıl başlatabilirim diyorsanız internet ortamında HTC ve Samsung S3 için bilgiler buldum onu sizlerle paylaşayım.
HTC Cihazlarda güvenli mod için;
Güvenli mod da telefonu başlatabilmek için menü butonuna bir elimizle basarken güç butonuna basarak telefonu açıyoruz ve telefon güvenli mod da açılana kadar menü butonunu bırakmamalıyız. Telefonumuz güvenli mod da çalışırken sonradan yüklediğimiz uygulamalar çalışmayacaktır.

Samsung Galaxy S3 güvenli mod
Telefonu normal güç butonuna basarak açıyoruz, ekranda Samsung logosu göründüğü anda telefonumuzun sol alt köşesinde bulunan menü butonuna elimizi hızlıca birkaç kez basıp çekiyoruz ve telefonumuz güvenli mod da çalışmaya başlıyor. Ekranımızın sol alt köşesinde Güvenli Mod yazısı belirmiş olması gerekiyor. Telefonumuzu güvenli mod dan çıkarmak için güç butonuna basarak kapatmamız ve tekrar açmamız yeterli olacaktır. Ayrıca Galaxy Note telefonumuzu da aynı şekilde güvenli moda sokup çıkarabiliriz.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
nexus7_slide.png

Android sisteminin devi Google, bunun yanı sıra üretmiş olduğu cihazlarla da adından oldukça söz ettirmektedir. Son olarak çıkarmış olduğu tablet bilgisayarı Nexus 7’de bunlardan bir tanesidir. 7 inç büyüklüğündeki Nexus 7, çizilmeye karşı dayanıklı ekranıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca bu ekranın 1280×1280 çözünürlük kalitesinde olması da Nexus 7’yi çekici kılmaktadır. Bu özellik sayesinde HD kalitedeki filmler rahatça izlenebilmektedir. Ayrıca HD kalitedeki oyunlar için de oldukça uygun bir özellik olmaktadır. Nexus 7 yaptığı işlere nazaran az enerji harcaması sayesinde artı not almaktadır. 9 saat video izleme, 10 saat internette gezinme veya kitap okuma ve 300 saate kadar bekleme süresi olan Nexus 7, özellikle uzun yolculuklarda çok faydalı olmaktadır.
Üstelik bu işler için gerekli olan enerjiyi çok kısa bir şarj süresinde depolamaktadır. Nexus 7, dört çekirdek özelliği sayesinde tabletlerdeki ve Android sistemler için üretilmiş olan en kaliteli oyunlar bile en yüksek kalitede çalıştırabilmektedir. Ayrıca sahip olduğu hareket sensörü sayesinde harekete duyarlı birçok oyun rahatlıkla oynanabilmektedir. Nexus 7, Google’ın tablet bilgisayarı olarak üretilmiş olsa da, üreticisinin Asus olması ürünü daha da kaliteli kılmaktadır. Özellikle çekirdeğinin Nvidia Tegra 3 olması kalitesini fazlasıyla göstermektedir. Akıllı olma özelliği taşıyan bu işlemci her kullanım için farklı bir çalışma göstererek, üstün performans gerektiğinde bunu en iyi şekilde sunarken, güç gerektiğinde de en iyi tasarrufu sağlamaktadır. Android’in son sürümü olan 4,1 Jelly Bean yüklü olan Nexus 7, en yeni uygulamaları bünyesinde barındırmaktadır. Google’ın en çok tercih edilen uygulama ve sayfalarının kolay erişimlerine de sahip olan Nexus 7, her anlamda olukça fazla kolaylık sağlamaktadır. Bütün bunlar böyleyken, sahibine sadece Nexus 7’yi kullanmak kalmaktadır.

Nexus-7-vs-Apple-iPad-3-01-jpg-150x150.jpg
nexus-7-kf-gs3-size1-150x150.jpg
NEXUS-TABLET-004edit-150x150.jpg

Jay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
bence o kadar telkike işe gerek yok model marka solesın roor lasın telefonunu

sonra diledigi zaman unroot yapabılır tabiki servis dısı ( garanti dısı ) oluyor ama unroot la tekrar garanti ici oluyor ...

Jay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Tüm android tel modeller icin
yazılım
stock rom
uygulama
oyunlar
programlar
istek isteyebilirsiniz

paralı sürümler icin bile istek alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt