Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Aslında tartışmanın bile bir anlamı yok, neden verilmek istendiği belli. Bu durum daha kapılarımız açılırken düşünüldü.

Ancak illa ki verilecek deniliyorsa ilk önce kültürümüzle özleştirmeliyiz. Yoksa bir çok ilçe-il gibi karman çorman bir Türkiye bizi bekliyor. O zaman sadece pkk lardan gem vurmayacağız, doğu bölgelerimiz ayaklanıp bağımsız Suriye ilan edebilir ki, ne acı değil mi?

Kitap Hırsızı

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    76
Aslında tartışmanın bile bir anlamı yok, neden verilmek istendiği belli. Bu durum daha kapılarımız açılırken düşünüldü.

Ancak illa ki verilecek deniliyorsa ilk önce kültürümüzle özleştirmeliyiz. Yoksa bir çok ilçe-il gibi karman çorman bir Türkiye bizi bekliyor. O zaman sadece pkk lardan gem vurmayacağız, doğu bölgelerimiz ayaklanıp bağımsız Suriye ilan edebilir ki, ne acı değil mi?

Bu insanların eğitilebileceğini düşünüyor musun ?

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Bu insanların eğitilebileceğini düşünüyor musun ?

Eğitim ve öğretim her yaş için geçerlidir. Emin olun kendi halkımıza göre daha çok öğrenme isteği ile dolular çünkü savaştan gelmiş insanlar. Suriye de İngilizce öğretmeninin burada çırak olarak çalıştığını gördüm(400tl) ve adam benimle İngilizce konuşun diyor bizimkiler suratına bakıyor. Düşün. Her millet gibi onların da okumuş kişileri mevcut. Boşuna Avrupa demedi. Sınava tabi tutarız, kazananları ülkemize alırız diye.

Kitap Hırsızı

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    76

Eğitim ve öğretim her yaş için geçerlidir. Emin olun kendi halkımıza göre daha çok öğrenme isteği ile dolular çünkü savaştan gelmiş insanlar. Suriye de İngilizce öğretmeninin burada çalıştığını gördüm ve adam benimle İngilizce konuşun diyor bizimkiler suratına bakıyor. Düşün. Her millet gibi onların da okumuş kişileri mevcut. Boşuna Avrupa demedi. Sınava tabi tutarız, kazananları ülkemize alırız diye.

Yanıldığını düşünüyorum. Eğitim milliyetçiliği götürmez. En fazla 1500 tane Suriyeli böyle vardır. Eğitim nesil işidir. Bazı insanları eğitemezsin. Çünkü yanlışa inanmışlardır. Bu yüzden bu kurtuluşu bizim yapmamıza gerek bile yoktur.

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
Baskanlık sistemi alt yapı calısmaları, tabiki verilmeli (!)

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Yanıldığını düşünüyorum. Eğitim milliyetçiliği götürmez. En fazla 1500 tane Suriyeli böyle vardır. Eğitim nesil işidir. Bazı insanları eğitemezsin. Çünkü yanlışa inanmışlardır. Bu yüzden bu kurtuluşu bizim yapmamıza gerek bile yoktur.

Olmuşa çare var mı? Adamlar kesinlikle vatandaşlık verecek zaten. Benim söylediğim sadece ne kadar az zarar görürüz yönüydü.
Eğitim milliyetçiliği tabi ki götürmez ancak bu insanların burada yaşarken en azından katkısı olması lazım.
Malum Toki ev yapacak, aylık bağlanacak. Halkımız açken, ev alamıyorken...
Umarım anlamışsındır.

Kitap Hırsızı

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    76

Olmuşa çare var mı? Adamlar kesinlikle vatandaşlık verecek zaten. Benim söylediğim sadece ne kadar az zarar görürüz yönüydü.
Eğitim milliyetçiliği tabi ki götürmez ancak bu insanların burada yaşarken en azından katkısı olması lazım.
Malum Toki ev yapacak, aylık bağlanacak. Halkımız açken, ev alamıyorken...
Umarım anlamışsındır.

Tabiki anladım. Kirada oturan beyinler Suriyelilere toki işini destekleyecek. Kaçınılmaz olanı görünce zararı minimize ediyorsun ama bence bu bile inanılmaz bir sorun olacak. İç savaşın eşiğine girer ülke.

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Tabiki anladım. Kirada oturan beyinler Suriyelilere toki işini destekleyecek. Kaçınılmaz olanı görünce zararı minimize ediyorsun ama bence bu bile inanılmaz bir sorun olacak. İç savaşın eşiğine girer ülke.

Cx olmaz bizim esnaf abilerimiz hazırladı bile afişleri. Her yerde Arapça yazılar var.

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Bu rütbelerin özellikleri de yazılabilir mi?
Mesela online listesini kimler görüyor?
Mesela pm'lerde 2000 konu sayısı olmadan mesaj atmayı engelleyen(10 mesaj sonrası) düşünce neden var. Sallayarak 2000 konuyu acmak çok da adilce değil.
Hangisinde forum içinde(kurallara uyarak) rahatça dolaşmak serbest yani bir baskı olmadan?

Merak işte.

Jacops

Neler Oluyor Bu Hayatta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Yeni rütbeler gelsin daha güzel olur sizce?
Örnek verirsek;
Ayın Üyesi yada yılın üyesi birde.
Ama yinede bu rütbelerde güzel kim yaptığıysa teşekkür ederim.

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Bu rütbelerin özellikleri de yazılabilir mi?
Mesela online listesini kimler görüyor?
Mesela pm'lerde 2000 konu sayısı olmadan mesaj atmayı engelleyen(10 mesaj sonrası) düşünce neden var. Sallayarak 2000 konuyu acmak çok da adilce değil.
Hangisinde forum içinde(kurallara uyarak) rahatça dolaşmak serbest yani bir baskı olmadan?

Merak işte.

Acaba yanlış yerde mi sordum?
StigmatA LiyA ArtemiS
(Daha çok online gördüğüm için sizi etiketledim)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
hhm CAY online listesini sadece artemis ben ve rapmania (pisadam) görebiliyor. 10 mesaj kısıtlaması pm için ise şundan dolayı. genelde 10-15 postta kişi kendini belli ediyor ve o esnada müdahale etmesi aha kolay oluyor yoksa diğer türlü üye olup dierk pmlerle rahatsızlık verebilir.

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
hhm CAY online listesini sadece artemis ben ve rapmania (pisadam) görebiliyor. 10 mesaj kısıtlaması pm için ise şundan dolayı. genelde 10-15 postta kişi kendini belli ediyor ve o esnada müdahale etmesi aha kolay oluyor yoksa diğer türlü üye olup dierk pmlerle rahatsızlık verebilir.

Yöneticilere bile mesaj yollayamıyoruz. Bir sorun olsa böyle etiket üzerine etiket ki üyelerin her şikayeti görmeleri forumu güzel görünmesini etkiler şahşi fikrim.

Diğer yön 100 mesaj , 300 mesaj deyin 2000 konu nedir yahu:t12

Neyse.
Teşekkürler

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
hmm 2000 konudan kastını anlamadım bir hata vardır onda kısıtlamalarda. Pm için 2000 konu kısıtlaması yokki.

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
hmm 2000 konudan kastını anlamadım bir hata vardır onda kısıtlamalarda. Pm için 2000 konu kısıtlaması yokki.

Maksimum Özel Mesaj Sayısına Ulaştınız!
1 günde gönderebileceğiniz maksimum özel mesaj sayısı 10'dir.
1 gün geçtikten sonra bu limit otomatik olarak yenilenmektedir.
2.000 konu sayısına ulaşan kullanıcılar bu limitten etkilenmemektedirler.

-Yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt