Hoşgeldin
Daim olsun bir tanem şu Corona virüsü atlatalım Allah'ın izniyle inşallah daha sık olurum buralarda işe gidemiyorum bu yüzden senin nasıl geçiyor günler tatlımİyiyim canım âsıl sen nasılsın yokluğun cok belli.oluyor bu kadar ara verme
Hoş geldin aleyküm selam)
Şirkete gidip geliyorum, virüs için maskeli beşler filmini ofisce tekrardan çekeceğizforumda beni özler diye bırakamıyorum,içim el vermiyorDaim olsun bir tanem şu Corona virüsü atlatalım Allah'ın izniyle inşallah daha sık olurum buralarda işe gidemiyorum bu yüzden senin nasıl geçiyor günler tatlım
Evet maske takmak önemli ne komiksin ya beni güldürdün böyle bir zamanda forumun değerli üyelerimizden birisin seni seviyoruz canımŞirkete gidip geliyorum, virüs için maskeli beşler filmini ofisce tekrardan çekeceğizforumda beni özler diye bırakamıyorum,içim el vermiyor
Bende sizi seviyorum, çok şanslıyım böyle kaliteli arkadaşlıklar edindiğim içinEvet maske takmak önemli ne komiksin ya beni güldürdün böyle bir zamanda forumun değerli üyelerimizden birisin seni seviyoruz canım
Teşekkür ederim canım kaliteyi sen yaratıyorsunBende sizi seviyorum, çok şanslıyım böyle kaliteli arkadaşlıklar edindiğim için
Benim hep savunduğum birşey vardır, insanın kumaşı kendini o kadar çok belli eder ki yaklaşımım o yönde olur, kaliteli kişiliğinz ortadaydı ben sadece size ayna tuttumTeşekkür ederim canım kaliteyi sen yaratıyorsun
Seviyoruz tabiki @StigmatA beyBeni sevmiyonuzmu