Henna hiç aşık olmadan yazdığım cümleyi anlayamazsın. :wink:
Elbetteki sadece o değil ama ben kendimce en masum oldukları anı yazdım. ^^
Sen neye takıldın ki burada? :smile:
yani sadece sarilirken tatli oldugumuzu dusunmuyorum, biz trip atmadigimiz her an tatliyiz.:s5:
Bu konu altında .png .jpeg gibi uzantılarla oluşturulan avatar veya profil resmi isteğinde bulunmak yasaktır.
Böyle denmiş ama avatarlar bozuk oluyor.
Bence yönetim istifa etsin, ilgi alaka sifir .d
170×250 avatar boyutu, yuklenince ufaliyor ama profilde ufaltilmis boyutun büyütülmüş hali gösterildiği için kalite düşüyor.Eklediğin avatar ufaksa sistem otomatik olarak büyütüyor buda pixel bozulmasına neden oluyor. Bununla ilgili bir çözüm ürettik başka bir konuda ilerleyen günlerde aktif olur.
Tamam hemen istifa ediyoruz ;d şaka bir yana da herkesin isteğine ölçülü bir şekilde yer vermeye çalışıyoruz fakat ortak bir karar doğrultusunda olması adına da çalışıyoruz eşriyıl hanım
170×250 avatar boyutu, yuklenince ufaliyor ama profilde ufaltilmis boyutun büyütülmüş hali gösterildiği için kalite düşüyor.
Hele sukur, tesekkur ederim. ^^170*250 eklersen sıkıntı yaratmaz diyecekken grup ayarlarına baktım grup ayarlarında 140*260 varmış. Hemen düzelttim şimdi 170*250 eklersen pixel kaybına uğramazsın.
kendi cabalariyla biyere gelmeye calissan 20sinde bi delikanliyi amma diline doladi millet. birakin basarili olsun, zor bi hayattan gelmis birakin ailesini kendinisi kurtarsin.. basarilimi ona bakilsin. sanki Tek bunu yapan O. ki oyle olsa tekrar sarkisi yayinlanmaya baslamazdi evet benziyor fakat bu onu surekli assalamak gerektigini gostermez. napmis birinin evine girip para pulmu calmis, hirsiz damgasini vuruyonuz. el insaf be
bi sen mi biliyorsun doğruyu konuşuyon herkes yapıyo bunu
Amma kendini begenmis, ukalanin birisin. kibir sendeki bu arada fazla kibir iyi degil dikkat et
anlayan anladi bosverhangisi ? eyıpo mu cagataymı ? :f38: