Darksaga
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 3,262
Coolumsu öyle bir yazmışsın ki o zaman biz Orkun'u öldürelim mi? ne yapalım yani?
İyi Polis vardır kötü Polis vardır, genel olarak polisler hakkında böyle yorum yapıp çocuğu bu kadar kötülemen doğru değil kaldı ki bu çocuk zaten önü açık diye kapatılmak isteniyor amaç hep bundan ibaret.
Benim en yakın arkadaşım Polis hatta onu Polis olmasına iten kişide benim. Fakat ben olaya senin gibi bakmadım asla da bakmam. Polislik güzel meslektedir fakat son zamanlarda Polis'lere verilen onca yetkiden dolayı çoğu polis arkadaşımız kötü polis olmaya yönelmiştir bizzat görüyorum ben. Hiç suçu günahı olmayan kadını bak adam demiyorum kadını sırf o X polisin sözünü dinlemedi diye linç eden polis gördüm şimdi sen bana bu polis'i savunamazsın bu gibi örnekler çoktur, sana kanıtlı videolu gösterebilirim de. Polislik ahlakı dışında hareket eden Polislere ben asla Polis gözüyle bakmam.
Genel anlam da yorum yapma, her ne kadar bu çocuk o polisi öldürürüm cümlelerini kullanmışsa da o polis emin ol o çocuğu daha fazla öldürmek istemiştir, yani videonun bana hissettirdiği o.
İstanbulda bu tür karşılıklı eylemler senin asla göremeyeceğin yerlerde sıkça yaşanıyor ve biz neler neler görüyoruz aklın hayalin durur.
Arkadaşlar ben polisliği savunan biri değilim..
Ben sadece şu aşağıda attığım videoyu izlemenizi istiyorum.
Bu polis-eylemci tartışması değil.. Bir dinleyin izleyin savunulacak bir yanı varsa savununuz..
Öldürmek ne alaka? Ben öyle bir şey demedim. .
Aboneliklerimi sonlandırdım benim için bitti..
Ve şunu da söyleyeyim eskiden aşırı çok severdim.. Fanı bile sayılırdım..