-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Sadece ayağının ucuna bas geç ezme yok??Canı yanmıyor mu adamın ben kıyamam sanırım
Sadece ayağının ucuna bas geç ezme yok??Canı yanmıyor mu adamın ben kıyamam sanırım
Sanki balyozmu vurucan kız altarafi bir topuk koyucan oda nekadar acıtır ki .)Canı yanmıyor mu adamın ben kıyamam sanırım
Vala erkek dediğin çok konusmucak cnm yoksa işin zor. )Canım sıkılınca kiminle uğraşırım sonrasını da düşünmek lazım???
Kırılmayacaksa bana yaparımSanki balyozmu vurucan kız altarafi bir topuk koyucan oda nekadar acıtır ki .)
Sen baştan söyle cnm bak ayağına bascam ne diyon deKırılmayacaksa bana yaparım
UtandımSen baştan söyle cnm bak ayağına bascam ne diyon de
Cnm Altan alırsan herşeyi hep ezilirsin ben sana soylim sende gerektiği yerde tavrını koymalısın yoksa hep bencil olmaya başlarlar karşı taraf.Ben daha uysal bırıyım o yuzden o daha baskın olması benı mutlu eder baskı yapmasın ama
O anlamda degıl hanı fılm falan secımınde gıdılecek yer konusunda gıbıCnm Altan alırsan herşeyi hep ezilirsin ben sana soylim sende gerektiği yerde tavrını koymalısın yoksa hep bencil olmaya başlarlar karşı taraf.
O konular kolay onlarda anlaşılir cnm .)O anlamda degıl hanı fılm falan secımınde gıdılecek yer konusunda gıbı
Yoksa bana kotu davranmasını ıstemem zatenO konular kolay onlarda anlaşılir cnm .)
Aynen oyleYakışıklı olmuş her önüne gelene asılıyor kizlar yavsiyorsa yandın kızım sen..
Bnm için bana verdiği değer onu dünyanın en iyisi en yakışıklisi yapar zaten