• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik Tarihi
20 Ara 2012
Konular
2,401
Mesajlar
10,146
MFC Puanı
2,700
Koc burcu: istiyorum

boga burcu: sahibim

ikizler burcu: dusunuyorum

yengec burcu: hissediyorum

aslan burcu: fethederim

basak burcu: incelerim

terazi burcu: dengelerim

akrep burcu: arzularim

yay burcu: inaniyorum

oglak burcu: yaparim

kova burcu: biliyorum

balik burcu: seviyorum
 
Üyelik Tarihi
20 Ara 2012
Konular
2,401
Mesajlar
10,146
MFC Puanı
2,700
KOÇ BURCU

Koçların acı çektikleri en belli başlı konu aşktır. Günlük hayatlarında bir kenara bırakamadıkları inatçılıklarını aşkta da gösterdikleri için bir türlü sürüncemeli aşk sürecinden çıkamazlar. Bu yüzden de sevgilileri ile ters düştükleri konularda acı çekercesine duygular yaşarlar. Hem kendilerini anlatmaya çalışır hem de karşılarındakini anlamamakta ısrar ederler.



BOĞA BURCU

Boğaların acı çektikleri konu yanlış insanlar ile birlikte oluşlarıdır. Kendilerine uygun kişileri seçmekte zorlanırlar, sonunda seçtiklerinin de bir süre sonra yanlış insan olduğunu anlarlar. Bu ikilem arasında gidip gelirken hissettikleri acı oldukça fazladır. Kimseye söylemeyip bir de içlerine attıkları için düşündükleri daha da çok içinden çıkılmaz hallere gelirler.



İKİZLER BURCU

İkizlerin acı çektiği en öncelikli konu yanlış tavırlarla etrafından uzaklaştırdığı insanlardır. Çok samimi oldukları kişileri bir anda etraflarından yollarlar ve uzun zaman geçmeden yaptıkları hatayı anlarlar. Fakat uzaklaştırdıkları kişiler inatçıysa geri dönmezler ve İkizler bunun acısı içten içe yaşar. Keşke böyle yapmasaydım, diye tekrar tekrar düşünürler.



YENGEÇ BURCU

Yengeçlerin acı çektiği konu ısrarla üzerinde durdukları ayrılık konusudur. Birisinden ayrıldıklarında dünyanın sonu gelmiş gibi dövünen, kendilerine uykuyu haram eden, ağlayan ve durmadan dönmek isteyenler Yengeçlerdir, evet. Biraz acı çekmeyi sevdiklerinden biraz da gerçekten çok güçlü sevgiler yaşayabildiklerinden üzülürler Yengeçler.



ASLAN BURCU

Aslanların acı çektiği konu zar zor sahip oldukları şeylerden ayrılma konusudur. Bu peşlerinde koştukları bir aşk, almak istedikleri fakat bir türlü alamadıkları bir takı, gezmek görmek istedikleri fakat bir türlü göremedikleri bir yer olabilir. Zamanla daha da kıymetli hale gelir onlar için bu saydıklarımız ve onların uzaklaşma süreci bir kabusa dönüşür.



BAŞAK BURCU


Başakların en çok acı çektiği konu sonuna kadar yaşamak istedikleri aşkı sürekli ellerine yüzlerine bulaştırmalarıdır. Gerçekten çok severler, her şeylerini sevdiklerine göre ayarlarlar fakat bir şeyler ters gider ve mutlaka Başak, tipik Başak özelliklerini göstererek eline yüzüne bulaştırır aşkı. Sevdiklerini kaybettikçe de acı seviyesi artar.



TERAZİ BURCU

Terazilerin acı çektiği konu kendilerine söz geçirememeleridir. Bir sürü şey yapmayı düşünür ve hiçbirisini yapmaz neredeyse. Hırsların sıfır derecesine yakın olduğu insanlar oldukları için hep bir adım geride kalabilirler ve aslında bundan gocunmazlar çünkü daima “Eğer yapsaydım çok daha iyi yapardım ama yapmak istemediğim için yapmıyorum o yüzden buradayım. “ diyebileceklerini bilirler. Yine de acılı bir dönem ve kararsızlık hep onları bekler.



AKREP BURCU

Akreplerin acı çektiği konu sertlikleri ile kırdıkları insanları geri kazanma sürecinde işler. Çünkü duygularını göstermekte biraz sorunlu olan Akrepler allem ederler kallem ederler, doğru yolu bir türlü bulamazlar. “Arasam mı? Gitsem mi? Kalsam mı?” gibi sorularla hafiften kafayı sıyırma noktasına geldikleri de olur. Doğru cevabı bulduklarında ise acıdan kurtulmak için koşarlar.



YAY BURCU

Yayların en çok acı çektiği konu özgürlükleri için pek çok güzellikten vazgeçişleridir. Kendi varlıklarını limitliyor diye bir aşktan bile vazgeçebilen Yaylar işte bu vazgeçiş sonrası büyük acılar hissederler. Kendilerini tutamaz laf atarlar, sevdiklerinin gittiği yerlerden giderler, dalaşırlar yine de gururları her şeyin önündedir. Sevdikleri adım attığında da yine aynı gururla kaçarlar.



OĞLAK BURCU


Oğlakların acı çektiği konu hissettiklerini söylemek istemedikleri için ilişkide sürekli sorun yaşamalarıdır. Aslında hisseden ve gerçekten seven Oğlaklar sevdiklerini söylememe konusunda ısrarcı olduklarında ters tepki alırlar. Daha da ızdırap haline dönüşen gerilimler sonucunda acı çekmeye başlar Oğlaklar.



KOVA BURCU


Kovaların acı çektiği konu çevrelerinden ani kopuşları ve geri dönmemecesine hareket edişleriyle özlem hissettiklerini görüşleridir. Reformcu yanları ile oldukça özgürlükçü olan Kovalar aslında tamamen kopmak istemezler fakat ani değişiklikler onları dağıtan konu olur. Bir karar verirler uygularlar ve fakat uygunsuzluğunu görüp acı çekerler.



BALIK BURCU

Balıkların acı çektiği konu yanlış anlaşılıp sürekli duygu insanıymış gibi yargılanmalarıdır. Aslında zekalarını yüksek oranda kullanan Balıklar insanların sanki onlar safmış gibi davranmalarına katlanamazlar ve üzülürler. Birden fazla kişiden bu tavrı gördüklerindeyse artık katlanamayacakları bir boyuta varmıştır yaşadıkları. Haykırmak ister çünkü, ben akılcıyım diye.​
 

ReaL

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
4 Nis 2013
Konular
6
Mesajlar
21
MFC Puanı
20
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
Mustafa Kemal Atatürk

b4jz8.jpg


Görsel Atatürk Ansiklopedisi Belgesel (7 DVDRip)
b4k29.jpg


İçerik;

Atatürk'un Hayatı
Anılarla Atatürk
Kurtuluş Savaşı
Çanakkale Destanı
Ermeni Yalanı
Atatürk'ün Yakınları
Atatürk'ün Inkilapları
Atatürk'ün Çalışma Arkadasları
Atatürk'ün Ilkeleri
Asker olarak Atatürk
Atatürk'ün Silah Arkadaşları
Atatürk Diyor ki!
Örnek Resimler;
http://g1207.hizliresim.com/z/x/b6hd4.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/x/b6hd6.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/x/b6hd9.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/x/b6hg9.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/x/b6hgm.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/x/b6hgy.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/x/b6hgv.jpg

http://hotfile.com/dl/164970947/7c06...D-BDR.rar.html
http://hotfile.com/dl/164970951/b13e...D-BDR.rar.html
http://hotfile.com/dl/164970984/a951...D-BDR.rar.html
http://hotfile.com/dl/164970991/bb35...D-BDR.rar.html
http://hotfile.com/dl/164971026/b0b7...D-BDR.rar.html
http://hotfile.com/dl/164971031/d73a...D-BDR.rar.html
http://hotfile.com/dl/164971065/51e5...D-BDR.rar.html

Nutuk (Sesli ve Görüntülü Nutuk Seti) (8 Bölüm DVDRip)
b4l5g.jpg


Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 15 Ekim 1927'de, TBMM toplantı salonunda toplam 6 gün ve 36,5 saat süren tarihi konuşması Türk Milleti açısından büyük önem arz etmektedir.

Nutuk konu itibariyle; iç siyaset olayları, diplomasi ve dış politika olayları, askeri tarih, İstanbul - Ankara ilişkileri, ayaklanmalar, düşman işgali, lojistik sorunlar, görüşme ve yazışmalar, mitingler ve kongreler, Kurtuluş Savaşı'nın aşamaları, askeri ve siyasi örgütlenme aşamaları ile Atatürk'ün önem verdiği çeşitli bölümler ve ayrıntılardan oluşmaktadır.

Gazi Mustafa Kemal Nutuk'u hazırlamış olmasındaki amacını "...Maksadım, inkılâbımızın incelenmesinde tarihe kolaylık sağlamaktır." sözleriyle ifade ederek, Türk milletinin tarihini öğrenebilmesi için adres aramaması gerektiğini, tarihimizi yapan ve yazan büyük önder Mustafa Kemal söylemiştir.

Türk tarihimiz için önemli olan bu metni ünlü tiyatrocu Sefa Zengin seslendirdi. Bağımsız bir devlet kurulması anlayışıyla hazırlanan eylem planının anlatıldığı "Nutuk", bu çalışmada mevcuttaki tüm arşiv görüntülerine yer verilerek, o günlerin hafızalarımızda şekillenmesine yardımcı olması hede
b4lnv.jpg

https://hotfile.com/dl/164657161/dd2...Blm.1.rar.html
https://hotfile.com/dl/164681894/137...Blm.2.rar.html
https://hotfile.com/dl/164701614/1d6...Blm.3.rar.html
https://hotfile.com/dl/164736597/a9a...Blm.4.rar.html
https://hotfile.com/dl/164748665/8d0...Blm.5.rar.html
https://hotfile.com/dl/164748670/ec6...Blm.6.rar.html
https://hotfile.com/dl/164776590/754...Blm.7.rar.html
https://hotfile.com/dl/164776599/8ed...Blm.8.rar.html


Sarı Zeybek Belgeseli, Atatürk'ün son 300 günü
b4lkm.jpg


Bu belgeselde, Atatürk'ün 300 gününe tanıklık etmiş kişilerin yazdıkları ya da anlattıkları anılardan yararlanılmıştır. O'nu özlüyoruz..O'nunla hiç yüz yüze gelmedik..Ama O'nu tanıyoruz... Yıllar sonra O'nunla yolculuk yapmak... O'nunlayiz... Sarı Zeybek, Gazi'nin ölüme meydan okuyuş dansı. Ata'nın son günleri, Can Dündar'ın farklı bakış açısıyla anlatılıyor.

b4llu.jpg



https://hotfile.com/dl/164663729/321...li.FD.rar.html

A'dan Z'ye Kurtuluş Savaşı ve Atatürk Dönemi

Kurtuluş Savaşı öncesi ülkenin durumu, Milli Mücadele nin başlangıçyılları, Cumhuriyet in ilanı ve Atatürk dönemi olarak üç ciltte elealınan,
Kurtuluş Savaşımızla ilgili bilmek istediğiniz her şeyin A dan Z yealfabetik sırayla ele alındığı bu eserde, döneme damgasını vuran askerve sivil kişiler
Kongreler, direniş mitingleri, savaşlar ve antlaşmalar,Ayaklanmalar,partiler, dernekler
Bu dönemde çıkan dergi, gazete ve kitaplar…
Kurtuluş Savaşı yla ilgili romanlar ve özetleri…
Atatürk ün hayatı, eserleri ve en büyük eseri: Devrimler yeralmakta…
Tüm ayrıntılarıyla Türkiye Cumhuriyeti nin kuruluş öyküsününanlatıldığı eserdeki pek çok madde;
Atatürk ün, büyük eseri Nutuk ta konuyu nasıl ele aldığını gösteren bölümlerle desteklendi.


http://hotfile.com/dl/163774589/1b21...Savas.rar.html
Kurtuluş - Bir Bağımsızlık Savaşı Destanı (1994) (6 Bölüm DVDRip)
b4kfw.jpg


1. Bölüm:
"Şu Çılgın Türkler"
İnönü Savaşı sona ermişti. Yunan ordusu yenilmiş, Yunan hükümeti istifa etmiştir. Mustafa Kemal ise tam istiklal için kapitülasyonları kaldırmayı planlamaktadır. Yunan ordusu, Büyük Taarruz için hazırlanmaktadır.
b6h37.jpg

http://hotfile.com/dl/163774690/1662...3-BDR.avi.html

2. Bölüm:
"İki Ateş Arasında"
Eskişehir Hastanesi Yunan uçakları tarafından bombalanır. Ankara kaygılıdır. Türk ordusu zor durumdadır. Mustafa Kemal'in zamanla yarışı başlamıştı.
b6h4d.jpg

http://hotfile.com/dl/163774820/3ea5...3-BDR.avi.html
3. Bölüm:
"Diriliş"
Düşmanın hangi kanada yürüyeceğini tesbit etmek için uçağa ihtiyaç vardır. Ancak, Türk ordusunun sadece 4 uçak kalmıştır, onlarda yedek parça olmadığı için Ankara'da beklemektedirler. Keşfe çıkan tek uçak ise havada arızalanır ve düşer. Yunan ordusu taarruza geçmiştir.
b6h54.jpg

http://hotfile.com/dl/163774852/1f61...3-BDR.avi.html
4. Bölüm:
"Kan Seli"
Türbe Tepe ve Mangal Dağı'nda, yeniden Türk ordusuyla çarpışan Yunanlılar Türk ordusunun bir enkaz olmadığını anlar. Muğla'ya düşen bir Yunan uçağı, onarılarak cepheye getirilir. Sakarya sonuna kadar, bu tek sağlam uçağı kullanacaktır. Yunan ordusu, Çaldağı'na saldırır. Çaldağı düşer.
b6h88.jpg

http://hotfile.com/dl/163774837/5e0a...3-BDR.avi.html

5. Bölüm:
"Sonun Başlangıcı"
Ankara , derin bir gizlilik içersinde taarruz hazırlıklarına başlamıştır. Meclisteki muhalifler ise Mustafa Kemal'e karşı çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Mustafa Kemal, taarruz kararını Bakanlar Kuruluna açar. Haber, şok etkisi yaratır. 26 Ağustos gecesi, M. Kemal ve karargah, Kocatepe'ye yol alırlar. Sabah karşı, 3600'den fazla Türk topu gürlemeye başlayacaktır.
b6h5n.jpg

http://hotfile.com/dl/163774889/f19a...3-BDR.avi.html
6. Bölüm:
"Kurtuluş"
Hayal edilen olay gerçekleşmiştir. Yakalanan Yunan komutanları, Uşak'a getirilir. Olay, bütün dünyada yankı uyandırır. yunan hükümeti dağılmış, Yunan ordusunda ayaklanma başlamıştır. 9 Eylül günü, Türk süvarileri İzmir'e girer. Ankara hükümeti, barış görüşmleri için Lozan'a davet edilir.
b6h6c.jpg


http://hotfile.com/dl/163774894/af78...3-BDR.avi.html

Mustafa (2008)
b4lyb.jpg


10 Kasım 2008, Atatürk'ün ölümünün 70. yıldönümü. Türkiye 70 yılda Ata'sı için dört başı mamur bir film yapamadı. Yapılan belgeseller, Türkiye ölçeğiyle sınırlı, belli bir dönemle kısıtlı ve resmi bir dilde tutsak kaldı.

Selânik'ten Dolmabahçe'ye kadar hayatını başından sonuna mercek altına alan, onu şablonlardan uzak olarak askeri, siyasi, insani boyutlarıyla anlatan bir filmin eksikliği hep hissedildi. Mustafa, işte bu ihtiyaca cevaben hazırlandı.

15 yıldır Atatürk belgeselleri yapan, Sarı Zeybek’le seyirciyi Ata'nın insani yüzüyle tanıştıran Can Dündar ve ekibi şimdi onun bütün hayatını sinema diliyle anlatıyor. Filmin müziklerini ise, Atatürk gibi Balkanlardan yetişmiş uluslararası bir müzisyen olan Goran Bregoviç besteledi.
b6gyt.jpg

http://hotfile.com/dl/164971074/123e...08.FD.rar.html
Veda (2010)
b4m6h.jpg


Selanik’te çocukluktan başlayan arkadaşlık, önce silah arkadaşlığına sonrasında cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarım asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe dönüştü. Aralarındaki dostluk o kadar büyüktü ki biri öldüğünde diğeri de hayata veda etmek istedi… Veda, ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi. Filmde sadece Atatürk’ün hayatı anlatılmıyor, aynı zamanda bir döneme ışık tutuluyor, filmde dostluk, savaş, aşk, sevgi gibi konular 'insan olmak' çerçevesinde tekrar ele alınıyor. “Veda” Salih Bozok’un anlatımıyla, bu dostluğun, Atatürk’ün hayatının dönüm noktalarının, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikayesi…
b6gy9.jpg


http://hotfile.com/dl/164971098/ddb4...iD.FD.rar.html

Dersimiz Atatürk (2010)
b4mc6.jpg


İlkokul 5. sınıfta okuyan bir grup çocuğun, Atatürk’ü daha iyi anlamaları için verilen ödevle başlar. Bu ödev onlar için Atamızın yaşamına ve Ülkemizin Kurtuluş öyküsüne yapılacak uzun ve öğretici bir yolculuk olacaktır. Bu yolculukta onlara önderlik edecek olan çocuklardan birinin ödüllü tarihçi 'Dede'sidir. Ama bu 'Dede' diğer tarihçilere hiç benzememektedir. O, tarihi sıkıcı bir geçmiş olarak anlatmaktan çok uzaktır sanki fantastik bir dünyanın tarihçisidir. Çocuklara Mustafa Kemal’in çocukluğunu, okul hayatını, askerlik kariyerini anlatır. Onları Kurtuluş Savaşı’nın en önemli cephelerine götürür, dünyada eşi görülmemiş bir direniş gösteren Türk halkının eşsiz kahramanlarıyla tanıştırır. Cumhuriyetin kuruluşuyla yoktan var edilen ülkenin emeklerini ve Ata’nın hayran olunası insani özelliklerini bazen canlandırmalar, bazen de tarihten gelen fotoğraf ve videolarla öğretir
b6gx6.jpg


http://hotfile.com/dl/164970930/7c31...iD.FD.rar.html
 
Üyelik Tarihi
20 Ara 2012
Konular
2,401
Mesajlar
10,146
MFC Puanı
2,700
KOÇ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Atletik ve çekici bir erkektir. En belirgin özelliği aceleci ve sabırsız olmasıdır. Amaçladığı şeylere ulaşmak ve başarılı olmak onun hayatındaki en önemli şeydir.
Son derece hırslı dinamik ve cazibeli olan Koç erkeğini elde etmek de onun ilgisini sürekli tutmak da çok zordur.
Duygularından çok mantığıyla hareket eden Koç’tan romantik sevgi gösterileri beklememeli ve ona da böyle davranmamalısınız. Saldırgan kadınlardan hiç hoşlanmaz ama küçük başkaldırılardan ve nazdan hoşlanır.
Onu elde etmek istiyorsanız her zaman merakını uyanık tutun. Tamamı okunmamış bir kitap gibi olun.
Dinamik Koç’tan tam puan almak için sağlıklı güçlü dinamik ve doğal görünmeye de özen gösterin. Artık o sizindir!

BOĞA ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Boğa erkeğinin bir kadında aradığı en önemli koşul güzellik zevk sahibi olmak ve bakımdır. Maddi değerlere son derece önem verir. Tatlı sözler duyduğunda bir kedi gibi sokulmaktan hoşlanan Boğa çok iyi ve sadık bir aşıktır.
En kötü özelliklerinden biri ise yatakta bile yemek yiyebilecek kadar boğazına düşkün olmasıdır. Genellikle sakin ve iş hayatım kendi belirlediği kurallar çerçevesinde düzenli bir şekilde yürüten Boğa erkeği kolay kolay sinirlenmez. Ancak işine karışıldığı ve eleştirildiği anda burnundan soluyan korkunç yüzü ortaya çıkıverir. Silik kadınlar hiç ona göre değildir. Onun sizi elde etmek için çabalamasını beklemeyin. Çünkü o başkalarının peşinde koşmaktansa kendi peşinde koşanları gayet misafirperver bir şekilde evinde ağırlamayı tercih eder.

YENGEÇ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Tutucu ve kırılgan Yengeç erkeğine ulaşmak istiyorsanız önce onun annesinin kalbini fethetmeniz gerekiyor. Çünkü o gerçek bir ana kuzusudur. Ayrıca evine çok düşkündür ve bazen hastalık derecesinde titiz olabilir.
Pasif bir erkek olan Yengeç’e ürkütmeden yaklaşıp sevgi göstermeli danteller ve kadifelerle onu tahrik etmelisiniz. Bir ilişkiye girdiğinizde ise son derece sadık ve dürüsttür. Bu yüzden onu kıskanmanıza hiç gerek yoktur. Ancak son derece kırılgan olan Yengeç erkeğinin size güvenmesi için onu dürüstlüğünüze inandırmanız gerekiyor. Şehvetli bebeksi ve ufak tefek kadınlardan hoşlandığım hatırlatalım.

İKİZLER ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Değişken havai ve istikrarsız bir erkek olan İkiz’leri elde etmek çoğu zaman kolay gibi gözükebilir. Ancak saygısını ve ilgisini kazanmak çok zordur. Çünkü o entelektüel aklını ve mantığını iyi kullanabilen kadınlardan hoşlanır. Bir kadına sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder.
Ona kendinizden bahsederken hep sınırlı olun. Yalnızlıktan nefret eden İkizler erkeğine gerektiğinde kardeş dost metres sevgili ve anne olmayı başarabilirseniz onu ele geçirebilirsiniz.
Ancak şimdiden kendinizi onu başkalarıyla paylaşmaya ve kıskanmamaya alışın. Çünkü sadık olmayan bu erkek aynı zamanda kıskançlığı da hiç bilmez.

ASLAN ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Mert övgüden sonsuz zevk alan gözü kara Aslan erkeği cömertliği ile tanınır. Her zaman maddi değerlere çok fazla önem verir. İkna kabiliyeti oldukça güçlüdür. Karşısındakini etkilemek için bütün hünerlerini sergileyecektir. Ve en dikkatli olmanız gereken yönlerinden biri de rol kabiliyetidir. Her zaman sizi kandırmaya elde etmeye çalışacaktır.
Ona istediklerim veriyormuş gibi yapın. Onu öpün okşayın olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme cabası içinde olacaktır ki bu da size değer vermesini sağlar. Daima gösterişli ve baş döndürücü olun işte o zaman sizin için çıldıracaktır.


BAŞAK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

İşte duygusallıktan uzak aşktan korkan bir erkek. Başak’lar oldukça pasif başka insanlarla kendisini paylaşmaktan korkan gösterişsiz ve naif erkeklerdir.
Bir Başak’ın sizden hoşlanıp hoşlanmadığım hakaretlerinden ve yersiz eleştirilerinden anlayabilirsiniz.
Aşkı okyanusun ortasında. fırtınaya yakalanmak kadar ürkütücü bulan bu burcun erkekleri romantizmden de son derece uzaktırlar. İlginçtir ama onu paha-h hediyelerle etkileyebilirsiniz. Bir Başak erkeğiyle beraberken fazla masraf çıkartmaz temiz şık ve düzenli bir kadın olabilirseniz ilgisin! ve sevgisini kazanabilirsiniz. Eğer onun bitmek bilmeyen hastalıklarına ve somurtkanlığına dayanabilirseniz sevgi göstereceği günlerin hayali ile yaşayabilirsiniz.

TERAZİ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Burçlar kuşağının en centilmen şaşırtıcı kurnaz erkeğiyle beraber olmaya adaysanız şimdiden pasif bir rol üstlenmeyi kabul etmeniz
gerekiyor. Son derece kibar zarif şık ve büyülü bir havası olana Terazi erkeği övünmekten ve mağrur gözükmekten zevk duyar. Görgü kurallarım iyi biliyor ve uyguluyorsanız fizik güzelliğiniz onun için önemin! yitirir. Sadakatinizden aş-kınızdan emin olduğu sürece sizinle olmak isteyecektir. Onu elde edebilmek için zarif sessiz ve güzel olmalısınız. Terazi erkekleri güçlü saldırgan baskın karakterli kadınlardan hoşlanmazlar.
Az konuşan hareketleri ve sözleriyle onu onaylayan kadınlarla beraber olmayı tercih ederler

AKREP ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI


Oldukça enerjik olan Akrep erkeği her yönüyle son derece güçlüdür.
Saldırgan sadist umursamaz ve düşüncesiz olabilir. Bazen hiç konuşmaz ama bazen de tam tersi sevecen bir aşık olur. üel performansı her zaman dorukta olan Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı şehvetli itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.
Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur. Yaratıcılığınızı anlayışlı yapınızı ön plana çıkartarak onun ilgisini çekebilirsiniz.

YAY ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

İleri görüşlü açık fikirli esprili ve candan bir yapışı olan Yay erkeği size çok fazla ilgi gösterdiği bir anda ortadan yok olabilir. Çünkü özgürlüğüne son derece düşkündür. Eğer onu elde etmek istiyorsanız sakın ciddi bir amaçla yaklaştığınız hissini uyandırmayın ve sorgular hesap sorar tarzda konuşmayın. Onu kızdırırsınız.Onurda önce arkadaş olun sorunlarınızı zevklerinizi paylasın. En önemlisi göz alıcı görkemli canlı ve hareketli olmanız gerektiğim unutmayın. Özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamayacağınızdan emin olmasını da sağlayın. Bütün bunları yapabilirseniz bu neşeli erkekle beraber olma şansım yakalayabilirsiniz.

OĞLAK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Tıpkı simgesi gibi inatçı sürekli plan yapan vicdani sorumluluğu son derece güçlü bir erkektir. Parasını çok sever harcama yaparken bütün dikkatini bu konu üzerinde yoğunlaştırır. Uzun uzun konuşmaktan nutuk çekmekten hoşlanır.
Eğer bir Oğlak erkeğini elde etmek istiyorsanız öncelikle onu hayranlıkla dinlemeye ve sabah gözünü açar açmaz para konuşmaya alışmanız gerekiyor.
Bir Oğlak erkeği için kadındaki en önemli özellik tutumlu ve ekonomik olmasıdır. Sorumluluktan korkan bu erkeğin en büyük kabusu evliliktir.

KOVA ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Aklın ve ukalalığın bütünleştiği bir erkek ve etkileyici bir aşıktır. Ancak bir Kova erkeğinden hoşlanıyorsanız çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü özgürlüğüne oldukça düşkündür ve sürekli yer değiştirmek ister.
Aklını kullanarak elde edeceği her şeyden haz duyar. Bu yüzden onu elde edebilmek için öncelikle duygularınızı gizlemeyi öğrenmelisiniz. Onun sizi araştırmasını merak etmesini sağlamanız gerekiyor. Ancak sizi çözemezse uzaklaşmaya başlar buna dikkat edin. Yalandan nefret eden Kova erkeğinin bir diğer özelliği de abartılı bir şekilde kendini beğenmesidir. bir kişiye bağımlı olması zordur.

BALIK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

İşte gerçek Kazanova!.. Cömert bir aşık her an romantizmin doruklarında yaşayan bir hayalperest. Eğer doludizgin bir aşka ve te düşleyemediğiniz rüyaları yaşamak istiyorsanız onu elde etmek için uğraşmanıza değer. Son derece duyarlı bir erkek olan Balık bütün bu güzel özelliklerinin yanı sıra tutkuları ve ihtirasları nedeniyle çekilmez bir insan olabilir.
Onu elde etmek istiyorsanız durmadan ilgi ve sevgi göstermeli sık sık sevdiğinizi söylemeli aşkı için teşekkür etmelisiniz îniş çıkışlarına anlayış göstermelisiniz. Çünkü romantik ve çift karakterli balıklar çok kaygandır. Elinizden kayıp gidiverirler sonra. Aman ha…
 
Üyelik Tarihi
7 Mar 2013
Konular
675
Mesajlar
2,783
MFC Puanı
60
Benim Burcum Oğlak, Kısmen beni Tanımlıyor.
 
Üyelik Tarihi
14 Nis 2011
Konular
20
Mesajlar
566
MFC Puanı
970
KOÇ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Atletik ve çekici bir erkektir. En belirgin özelliği aceleci ve sabırsız olmasıdır. Amaçladığı şeylere ulaşmak ve başarılı olmak onun hayatındaki en önemli şeydir.
Son derece hırslı dinamik ve cazibeli olan Koç erkeğini elde etmek de onun ilgisini sürekli tutmak da çok zordur.
Duygularından çok mantığıyla hareket eden Koç’tan romantik sevgi gösterileri beklememeli ve ona da böyle davranmamalısınız. Saldırgan kadınlardan hiç hoşlanmaz ama küçük başkaldırılardan ve nazdan hoşlanır.
Onu elde etmek istiyorsanız her zaman merakını uyanık tutun. Tamamı okunmamış bir kitap gibi olun.
Dinamik Koç’tan tam puan almak için sağlıklı güçlü dinamik ve doğal görünmeye de özen gösterin. Artık o sizindir!


Onu bu kadar iyi tarif eden bir şey okumamistim ama eksik bir cümle var onu söylemeyecegim:)
 
Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Siz esrarlı,romantik ve hayal dünyası oldukça zengin birisiniz
nokta.gif
Sizi diğer insanlar anlamakta zorluk çekecektir
nokta.gif
Sizin görünüşte iki farklı yarınız vardır
nokta.gif
Biri sevgiye bağlı kıskançlık ve kaygılı olmak,diğeri de mantık savaşı veren bir sağduyu çabası
nokta.gif
Bir öyle bir böyle olmayı başaran ilginç birisiniz
nokta.gif
Eğer sahip olduğunuz yaratıcı gücünüzü kullanırsanız çok şey kazanabilirsiniz
nokta.gif
Çünkü sizin elinizden her iş gelebilir
nokta.gif
Sizdeki acıma,şefkat,merhamet ve yardım etme duyguları çok gelişmiştir
nokta.gif
Aslında muhtaç durumda olanlara yardım etme duygusu sizdeki en gelişmiş yandır
nokta.gif


Eğer haritanızda sizi zorlayan zarar görmüş işaretler varsa karamsar,gerçeklerden kaçan ve keyif verici maddelere bağımlı birisi olmaya adaysınız
nokta.gif
Yersiz korkular yüzünden hayatı kendinize zindan edebilirsiniz
nokta.gif
Basit konularda bile dünyanın sonu gelmiş gibi üzülebilirsiniz
nokta.gif


Oysa sizdeki hayal dünyasının gücü pek az insanda vardır
nokta.gif
Sezgileriniz son derece kuvvetlidir
nokta.gif
Olayları daha önceden sezebilir ve gelişmeleri algılayabilirsiniz
nokta.gif
Çok fazla arzularınız ve idealleriniz vardır ama hayal dünyasının kapılarını kapatarak başarılı olabilirsiniz
nokta.gif
Başarı olmakta hayalin büyük rolü vardır ama sizde bu uyuşturucu gibi etki eder
nokta.gif
Duygularınız genel olarak her konuda ağır basar
nokta.gif
Bu yüzden hem aşkta hem de iş hayatında hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır
nokta.gif
Çabucak ağlayan ama çabucak da gülen bir yapınız var
nokta.gif
Çabuk üzülmek ve kolay sevinmek sizin doğanızdır
nokta.gif


İlham perileri size her adımda yardım eder
nokta.gif
Hayal dünyasının sanatta kullanan an birisi oldukça başarılı olur
nokta.gif
Siz sadece para kazanmak için değil ama zevk almak için çalışmak istersiniz
nokta.gif
Yaptığınız işlerde ruhsal bir tatmin olmalıdır
nokta.gif

İnsanların istek ve beklentilerini sezen ve anlayan bir tarafınız var
nokta.gif
Halay gücü, yaratıcılık ve sezgi verilmesi gereken iş alanları size uygundur
nokta.gif


Sizde sihirli ve esrarlı bir çekicilik vardır
nokta.gif
Güzel veya yakışıklı olmasanız da insanlara hoş görünmeyi başarırsınız
nokta.gif
Gözleriniz de duyarlı iç aleminizin dışa açılan noktalarıdır
nokta.gif
Sözcüklerle anlatamadıklarınızı açıklarlar
nokta.gif

Yaşam amacınızın temelinde sevgi yaşar
nokta.gif
Bunu verecek ve alacak birilerine ihtiyacınız vardır
nokta.gif
Size tartışma,kavga ve dövüş oldukça uzak bir konudur
nokta.gif
Geçimsiz insanlar itici gelir
nokta.gif
Yine de fazla derin olan kendinize acıma duygusu en büyük zararı verir
nokta.gif

Mistik,felsefe ve doğa üstü konular ilginizi çeker
nokta.gif
Siz ruhsal aleme hemen girmeye hazır gibisiniz
nokta.gif
Hayal kurmak ile anlam kazanan bir soyut dünya içinde yaşamak istersiniz
nokta.gif
Gerçeği söylemek gerekirse gerçek dünyaya bir tül perdenin ardından bakıyorsunuz ve her şeyin anlam kazanmasını istiyorsunuz
nokta.gif
Hayatın en basit olayı bile anlam kazanınca güzel gözükmektedir
nokta.gif


Yükselen Balık burcu orta boy civarında olur
nokta.gif
Bedeni tombulcadır
nokta.gif
Kol ve bacaklar da kısadır
nokta.gif
Rengi soluk veya beyaza yakındır
nokta.gif
Gözleri her zaman mahmur bakar
nokta.gif
Genellikle güzel olan gözleri derin bir hülya içindedir
nokta.gif
Yaş ilerledikçe kilo alma ve şişmanlama sakıncası vardır
nokta.gif
Yükselen Balık burcu kadına çekicilik verirken erkek için böyle bir şey söylenemez
nokta.gif
 
Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Sizin orijinallilik, akıl ve yaratıcılık özellikleri ile donatılmış birisi olduğunu söylemeliyiz
nokta.gif
Farklı yönleriniz ile hemen dikkati çekiyorsunuz
nokta.gif
Bunun yanında ne zaman ne yapacağınız da pek belli olmuyor ve insanları şaşırtıyorsunuz
nokta.gif
Yenilikler peşinde koşan ve insanlar için faydalı bir şeyler yapmak isteyen birisiniz
nokta.gif
Aklınıza o kadar güveniyorsunuz ki, bunun sonu kendinizi beğenmeye ulaşıyor
nokta.gif
Başka insanların fikirlerini beğenmez bir tavrınız da göze çarpıyor
nokta.gif
Size kısaca duyguları ile değil ama mantığı ile davranan birisi diyeceğiz !


Arkadaşlık sizin için önemli sayılır
nokta.gif
Başkaları ile beraber çalışmayı başarıyorsunuz
nokta.gif
Yinede insanlar arasından akıllı ve becerikli olanları daha çok beğeniyorsunuz
nokta.gif
Özgürlüğünüze düşkünlüğünüzü pek ortaya koymasanız da için için bunun peşinde olduğunuz anlaşılır
nokta.gif
Monoton ve durgun olan şeyler sonunda sizi sıkmaya başlar
nokta.gif


Sizin en fazla güven duyduğunuz şey kendi aklınızdır
nokta.gif
Başka birine ihtiyaç duymadan yaşamak istersiniz
nokta.gif
Ancak zekası ve aklı sizinkine uygun birisi ile arkadaşlık edeceğinizi bilirsiniz
nokta.gif
Bunun sonucunda insanları kabiliyetlerine göre kullanmayı beceririsiniz
nokta.gif
İstediğiniz insanı elde etmeyi becermeniz ve istemediğiniz insandan uzaklaşmanız da dostluk açısından sizin titiz bir tutuma sahip olduğunuzu açıklıyor
nokta.gif


Siz öğrendiklerinizi deneyimlerinizle geliştiren ve bunu topluma sunan birisiniz
nokta.gif
Elektronik ve bilim dünyası sizi çeker
nokta.gif
Öğrenme merakınız sayesinde hemen her şeyde başarılı olursunuz
nokta.gif
İstek ve arzularınızı güçlendiren etken inanma durumunuzdur
nokta.gif
Bu uğurda hayatınızı bile ortaya koyabilirsiniz
nokta.gif
Ama çevreden yeterli destek alamazsanız dünyaya küsebilirsiniz
nokta.gif


Sizin en güçlü yanlarınızdan biri de insancıl yani hümanist olma becerinizdir
nokta.gif
İnsanları korumayı başarırsınız
nokta.gif
Hümanist olmanıza karşın biraz kıskanç da sayılırısınız
nokta.gif
Özellikle sizi yarışta geçenlere karşı içten bir kızgınlık duymanız olasıdır
nokta.gif
Siz başkaları istedi diye değil ama siz istediğiniz şekilde yaşamayı seçersiniz
nokta.gif
Aklınızla duygularınızı hep kontrol altında tutmak bu seçimin ana eksenidir
nokta.gif


Parayı seven bir kişiliğiniz var
nokta.gif
Yine de paranın biriktirilmekten daha önemli işlevleri olduğunu düşünürsünüz
nokta.gif
Parayı değerlendirmek ve kullanmak da sizin becerileriniz içindedir
nokta.gif
Siz yaşamını,evini ve ilgi alanlarını kolayca değiştiren bir insansınız
nokta.gif
Sevdiğiniz kişiye bağlanırsınız
nokta.gif
Zaten değer verdiğiniz kişiyi sevebilirsiniz
nokta.gif
Her alanda olduğu gibi aşkta da aklını kullanmasını beceren bir tarafınız vardır
nokta.gif
Size faydalı olacak insanı seçersiniz ve duygularınızın esiri olmazsınız
nokta.gif
Bunun anlamı da sizin boş yere güzellik ve aşk peşinde koşan birisi olmadığınızdır
nokta.gif
Sevdiğiniz insan hem gönül hem de kafa dostu olmalıdır
nokta.gif
Aile bağlarına önem veren ve özellikle anneye düşkünlük gösteren birisiniz
nokta.gif


Kova yükselen size orta bir boy verecektir
nokta.gif
Topluca ve güçlü bir bedeniniz olmalıdır
nokta.gif
Yüzünüz uzunca,gözleriniz koyu gri veya yeşil olabilir
nokta.gif
Kadınlara bu yerleşim güzellik ve cazibe verir
nokta.gif
Yüz hatları düzgün ve biçimlidir
nokta.gif
Dolgun ve biçimli vücudu ile dikkat çeker
nokta.gif
Saçların kızıl renge çalar bir tonu olabilir
nokta.gif
 
Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Siz derin ve çok düşünen, az konuşan,meraklı ama kontrollü ve ağır hareket eden birisiniz
nokta.gif
değişikliklere uyum sağlamanız ve yeni şeylere adapte olmanız uzun bir zaman alacaktır
nokta.gif
Karar vermekte zorlandığınız görülür ama bunun nedeni başarısız olmak çekingenliğidir
nokta.gif
İnceden inceye bir hesap yapmak ve her şeyi artısı ve eksisi ile tartıp biçmek gerekecektir
nokta.gif
Bir kere karar verdikten sonra da aldığınız konuyu yolun sonuna kadar götüreceksiniz
nokta.gif


Bu kararlı davranışın yanında doğruculuğunuz da katılınca diğer insanlar size güvenecektir
nokta.gif
Ortada bir aksaklık varsa da bunu hile,yalan ve dolan yapmadan ortaya koyarsınız
nokta.gif
Genel olarak başkalarına durgun ,düşünceli ama karamsar olarak gözükürsünüz
nokta.gif


Bu soğuk görünüşün nedeni yaşama koyu renkli camlar ardından bakmanızdır
nokta.gif
Son derece sabırlı,güçlü,inatçı ve soğukkanlı birisiniz
nokta.gif
Olaylar karşısında ne olursa olsun paniğe kapılmazsınız
nokta.gif
Bu da size hayattan ne istediğini bilen birisi havası verir
nokta.gif
Ancak, çok uzun süre sizinle beraber olan birisi sonunda sıkıcı bulmaya başlar
nokta.gif
Bunun için haritanızın farklı enerjiler ve etkiler taşıması faydalı olur
nokta.gif

Sizin için çalışmak daima ilk planda gelir
nokta.gif
Yükselmek,yönetmek ve başa geçmek en büyük arzunuz sayılabilir
nokta.gif


Sizin gibiler iş dünyasının temel taşları sayılırsınız
nokta.gif
Emirleri almak kadar vermek de sizin işinizdir
nokta.gif
Benzetmek gerekirse Karınca ile Ağustos Böceği öyküsünde Karınca sizi simgeler
nokta.gif
Kanunlara,kurallara ve prensiplere saygılı olursunuz
nokta.gif
Disipline dayalı tüm işler size göredir
nokta.gif
Zengin olmak, ün kazanmak ve başarıyı yakalamak yaşam hedeflerinizdir
nokta.gif
Esneklik tarafınız olmadığından bir şey nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yapılmalıdır
nokta.gif


Başarı için her alana atılmazsınız
nokta.gif
kendinize uygun olan işi seçersiniz
nokta.gif
Zamanın tümünü de bu konuda harcarsınız
nokta.gif
Okumayı ve öğrenmeyi seversiniz ama bunu öğretmek için yapmazsınız
nokta.gif
Bilgiyi kendinize saklarsınız
nokta.gif

Sizin için en kötü şeylerden bir tanesi zamanı boşa harcamaktır
nokta.gif
Meraklısınız ama bunu pek belli etmezsiniz
nokta.gif
Son derece kontrollü ve kuşkucu davranırsınız
nokta.gif
Ağzınız sıkı olduğundan içinizdeki fırtınaları kimse anlamaz
nokta.gif
Sizi yapılan iyilikler kadar kötülükleri de asla unutmazsınız
nokta.gif
Sırasında intikam almak için bir yaşam boyu beklersiniz
nokta.gif
Öfkeniz kızdığınızda o kadar korkunç olur ki her şeyi yakıp kül edebilir
nokta.gif
Ama, kontrollü olduğunuzdan bunu dizginlemek de elinizdedir
nokta.gif
Para ve maddi değerler sizin için önemlidir
nokta.gif
Sabırla ve çalışarak elde ettiğiniz maddi değerleri kaybetmekten korkarsınız
nokta.gif
Sizin için çıkarlar ve menfaatler daima ön plandadır
nokta.gif


Yükselen Oğlak burcu size kısa veya orta boylu bir yapı verecektir
nokta.gif
Yüzünüz oldukça uzun ve incedir
nokta.gif
Çeneniz de uzunca burnunuz düzdür
nokta.gif
Boynunuz uzun ve zayıftır
nokta.gif
Gözleriniz koyu kahve ve saçlarınız da genellikle siyahtır Erkeklerde bıyık ve sakal seyrekçedir
nokta.gif
Dizleriniz çıkık olduğundan yürüyüşünüz de ahenkli bir durum gözükmez
nokta.gif
Cildiniz genel olarak koyu renklidir
nokta.gif
yanaklarınıza bakılınca elmacık kemikleri seçilir
nokta.gif
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst