2 Ağu 2014 #106 P Pisadam Misafir Smyrna adlı üyeden alıntı: Telefonum arizali benim hemen kapanıyor. Fazla birseyde yapamıyorum ki Genişletmek için tıkla ... Peki o halde sorununu çözdüğünde düzeltirsin
Smyrna adlı üyeden alıntı: Telefonum arizali benim hemen kapanıyor. Fazla birseyde yapamıyorum ki Genişletmek için tıkla ... Peki o halde sorununu çözdüğünde düzeltirsin
4 Ağu 2014 #107 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 LiyA adlı üyeden alıntı: Harika şeyler paylaşıyorsun Smyrna emeğine sağlık. Takipçinim ( Genişletmek için tıkla ... Smyrna Bu mesajıma neden tepki gösterdin??? Olumsuz mu geldi (
LiyA adlı üyeden alıntı: Harika şeyler paylaşıyorsun Smyrna emeğine sağlık. Takipçinim ( Genişletmek için tıkla ... Smyrna Bu mesajıma neden tepki gösterdin??? Olumsuz mu geldi (
4 Ağu 2014 #108 L Liemessie MFC Üyesi Üyelik Tarihi 10 Ara 2013 Mesajlar 218 MFC Puanı 0 LiyA adlı üyeden alıntı: Smyrna Bu mesajıma neden tepki gösterdin??? Olumsuz mu geldi ( Genişletmek için tıkla ... Kiz ne bilim anlamadım ; d . Yeniyim ben o nasıl birşey;s7
LiyA adlı üyeden alıntı: Smyrna Bu mesajıma neden tepki gösterdin??? Olumsuz mu geldi ( Genişletmek için tıkla ... Kiz ne bilim anlamadım ; d . Yeniyim ben o nasıl birşey;s7
4 Ağu 2014 #109 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 Smyrna adlı üyeden alıntı: Kiz ne bilim anlamadım ; d . Yeniyim ben o nasıl birşey;s7 Genişletmek için tıkla ... Yazdığım mesajı hem beğenmişsin hemde aynı anda tepki göstermişsin (( Sanırım farkında varmadan yapmışsın (((
Smyrna adlı üyeden alıntı: Kiz ne bilim anlamadım ; d . Yeniyim ben o nasıl birşey;s7 Genişletmek için tıkla ... Yazdığım mesajı hem beğenmişsin hemde aynı anda tepki göstermişsin (( Sanırım farkında varmadan yapmışsın (((
4 Ağu 2014 #110 L Liemessie MFC Üyesi Üyelik Tarihi 10 Ara 2013 Mesajlar 218 MFC Puanı 0 Pisadam adlı üyeden alıntı: Peki o halde sorununu çözdüğünde düzeltirsin Genişletmek için tıkla ... Kısmet Biraz uzun sürecek gibi.
Pisadam adlı üyeden alıntı: Peki o halde sorununu çözdüğünde düzeltirsin Genişletmek için tıkla ... Kısmet Biraz uzun sürecek gibi.