Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
O arkadaşı kınıyorum, seni kendi hâline bırakmasi gerekirdi.
Günaydın günün aydınlandıği saatlerde kullanılır. Tünaydın çakma bir selamlama şeklidir :y
Kullanmayın. Afrikalı kardeşlerimizin sattığı çin malı saatler günü birlik kullanım için uygundur :y
Onlarda para kazansın ama istoçta.o saatler 5 ve 10 lira arasında degişiyoe toptanda :honk:
Hublot iyidir.
Nasıl bir soru cehennemi oldu bu ben neye cevap veriyordum onu bile karıştırdım :y

teşekkür ederim hocam ilk fırsatta uygulucam :sirine

Sawyer

Var olmanın gereksizliğiyle iyice ötekileştim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,973
hocam umut verip güven aşılayıpta sabah 8 de kalkmasına rağmen günaydın demeyip instagram a fotoğraf atıp millete günaydın diyenleri napmak lazım ? :y

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
bazı kapalı alanlarda sigara içmenin cezası 69 iken bizim iş yeri 100..

şincikkk bu denkleme göre mekandan mekana fiyat farkı mı var ?

Üst Alt