Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Sezen den 20 bin istemiştim alınabilir haklısın :D

ama abi o sabah akşam sorularıyla seni baydı ben sakin sessiz sorumu seni yormadan sorup çekiliyorum bunu da göz önünde bulundur yani :D
kendim diye demiyorum da maşaallah bana pek ciciyim ya hu :kiskis

Hocam cici derken aklıma geldi kendimi övdüm kibire girer mi?

ben bedava zannediyordum bilseydim para isteyeceğini en kazık soruları sorardım :))

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

ama abi o sabah akşam sorularıyla seni baydı ben sakin sessiz sorumu seni yormadan sorup çekiliyorum bunu da göz önünde bulundur yani :D
kendim diye demiyorum da maşaallah bana pek ciciyim ya hu :kiskis

Hocam cici derken aklıma geldi kendimi övdüm kibire girer mi?

ben bedava zannediyordum bilseydim para isteyeceğini en kazık soruları sorardım :))

Cevaplar beleş ben vicdanını rahatlatma isteğine cevap verdim :y
Kibire girmez seni övmek ve sevmek mantıklı bi seçenek :y

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Hocam merhaba :y
Hocam bir sorum olacaktı ; Sevdiceğime (O kişi LiyA tabisi :utan ) depar atarken Veliefendi Hipadromunda koşarsam daha çabuk yakalarmıyım ? :cat :sawyer

Üst Alt