Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Allah Allaaah kotu bir anlamda soylemedim ben onu yahu, herkes nereye çekmis konuyu.
Neyse, sohbetiniz daim olsun.

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
yok ya kitap bende hayal kırıklıgı yarattı resmen :)

Doğrudur :) Ama bana o kitapta kendimden çok şey bulacakmışım gibi geliyor. Ben bunu okumaya başladım. Sonra dedim rastgele bir sayfa açiim bakiim falımda ne çıkacak. Karşıma şu geldi "İnsanlar çoğaldıkça insanlık azalıyor evlat. Sevdiklerinden uzak, nefret ettikleriyle yan yana yaşayanlar bilmez; insan olmanın, hayatın kötülüklerine karşı çıkmakla başladığını, haksızlığa göz yummakla yitirildiğini.." Ben bunu okuyunca kendime gelemedim :D dedim bu kitap sadece bir kitap değil sınavdan sonra her bir satırını özümseyerek okuyayım diyerekten bıraktım :)

Bukre

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Doğrudur :) Ama bana o kitapta kendimden çok şey bulacakmışım gibi geliyor. Ben bunu okumaya başladım. Sonra dedim rastgele bir sayfa açiim bakiim falımda ne çıkacak. Karşıma şu geldi "İnsanlar çoğaldıkça insanlık azalıyor evlat. Sevdiklerinden uzak, nefret ettikleriyle yan yana yaşayanlar bilmez; insan olmanın, hayatın kötülüklerine karşı çıkmakla başladığını, haksızlığa göz yummakla yitirildiğini.." Ben bunu okuyunca kendime gelemedim :D dedim bu kitap sadece bir kitap değil sınavdan sonra her bir satırını özümseyerek okuyayım diyerekten bıraktım :)
yok ya gercektende kitap rezil:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt