Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Konu yanlis yere açilmis ama hos geldiniz.

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Haha tuttum seni bukre :D çemkirmek falan :D
Bilgiye de açmışsın iyi iyi :D
Ben aslında bilgiye tokum ama ÖSYM çok kalleş bir kurum, git kültürlen gel dedi ben de kültürleniyorum KPSS çalışıyorum :D

Bukre

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Haha tuttum seni bukre :D çemkirmek falan :D
Bilgiye de açmışsın iyi iyi :D
Ben aslında bilgiye tokum ama ÖSYM çok kalleş bir kurum, git kültürlen gel dedi ben de kültürleniyorum KPSS çalışıyorum :D
ösym hem kalleş hem keleş bir kurum aslında:)memurluk için kpss yollarına düşenlerdensin sende heralde:)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Küfür her yerde yasak ya :p

Ben küfürlü yazmam ve konuşmam daha çok düşünürüm :D düşününce küfretmiş kadar oluyorum, hem bi kıza yakışmaz ya küfürlü konuşmak :D

P

Pisadam

Misafir
Selam bukre hoşgeldiniz,

Ilk mesajinizda kendinizden biraz bahsetseydiniz keske en azindan diğer üyelerimiz sizi tanımış olurdu.

Not: Konu ilgili kategoriye taşınmıştır.

Bukre

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Küfür her yerde yasak ya :p

Ben küfürlü yazmam ve konuşmam daha çok düşünürüm :D düşününce küfretmiş kadar oluyorum, hem bi kıza yakışmaz ya küfürlü konuşmak :D
düşünce özğürlüğü var diyon yani:)gerçi genel manada küfür kimseye yakışmıyor ama ülkemizin berbet koşullarında malesef hepimizin ağzı bozuluyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt