teşekkurler lost .bu arada beni savundugun için sana minnettarım her insan hata yapar sonuçta
yok ya aslında önemlı çemkirir gibi yanlış yere yazmısın felan ne var yani insanlık hali demi neci olam işte ögrenciyim bilgiye acim sen necisin
ösym hem kalleş hem keleş bir kurum aslındamemurluk için kpss yollarına düşenlerdensin sende heraldeHaha tuttum seni bukre çemkirmek falan
Bilgiye de açmışsın iyi iyi
Ben aslında bilgiye tokum ama ÖSYM çok kalleş bir kurum, git kültürlen gel dedi ben de kültürleniyorum KPSS çalışıyorum
nye yazamıyon ya.bu forumda küfür yasakmı yoksam:61He ya aynen, daha değişik yakıştırmalarım da var da forumda yazamam şimdi
Küfür dağarcığımı geliştiriyor saolsun Memur olucaz da ne zaman bilmiyom
düşünce özğürlüğü var diyon yanigerçi genel manada küfür kimseye yakışmıyor ama ülkemizin berbet koşullarında malesef hepimizin ağzı bozuluyorKüfür her yerde yasak ya
Ben küfürlü yazmam ve konuşmam daha çok düşünürüm düşününce küfretmiş kadar oluyorum, hem bi kıza yakışmaz ya küfürlü konuşmak
hoşbuldumöyle pat diye kendimden bahsetmek uygun olmaz diye düşündüm zamana ihtiyacım var sanırım hocamSelam @bukre hoşgeldiniz,
Ilk mesajinizda kendinizden biraz bahsetseydiniz keske en azindan diğer üyelerimiz sizi tanımış olurdu.
Not: Konu ilgili kategoriye taşınmıştır.
hoşbuldum hepimize keyili forumlar@bukre hosgeldiniz keyifli forumlar.