• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Siz hangi cep telefon modellerini kullanmıştınız ? Cep telefon evrimi

nedim972

MFC Üyesi
MFC Puanı
966
Cep telefonları hayatımıza gireli on yıllar oluyor. Elimizden bir çok cep telefonu modeli geçti. Bazılarından çok memnunduk bazılarından o kadar hoşnut olmadık. Bu videoda ilk cep telefonundan bugüne kadar cep telefonunun geçirdiği evrimi gösteren cep telefonu nostaljisi yaptım. Bakın bakalım sizlerin elinden hangi telefonlar geçmiş? Aaa ben bunu kullanmıştım, çok memnundum dediğiniz telefon var mı ?

Aynen,
Değiş tokuş tuş takımı kapak olayı vardı :). Birde melodi alışverişi :) sırf bunun için kitapçıklar basılmıştı.

benimde ilk telim buydu; Ericsson 628

images-2-jpeg.2894

sonra bu tabikide; nokia 3310

bosuna-reyiz-demiyoruz-efsane-telefon-3310-ile-ilgili-bilmediginiz-7-bilgi-1543393051.jpg

Sony K790i vardı diye hatırlıyorum ben ama sık telefon kullanan birisi değildim . Sabit olarak telefon kullanma dönemim 5 yıldır var ve yine Sony markaydı : ) Z serisi

Nokia'dan asla şaşmadım.

hep nokia kullandım ilk telefonum star gazetesinden kuponla aldığım 5110, en son nokia n8 kullandım ordan samsung s7 edge aldım

benim de ilk telefonum ericson t628 idi. o zamanlar nokia 5110'u olanlar hunharca yılan oynarlardı ve biz sadece imrenirdik : ))))

Geri