-
-
-
- MFC Puanı
- 29,008
@Pozitivizm mezeye ne katarsın bilmem ama Sindy nin sakinleşmesi lazımyok bacim ben viski nedir bilmem ben bilmedigm seyi de icmem ? sezen etme kurban olam
@Pozitivizm mezeye ne katarsın bilmem ama Sindy nin sakinleşmesi lazımyok bacim ben viski nedir bilmem ben bilmedigm seyi de icmem ? sezen etme kurban olam
Kıs sen ben @Pozitivizm and @StigmatA var korkma az içip çok dagıtacaz içki beleş meze beleş daha nolsun ha nolsun dansöz istiyorsanız onu da ben çagirimisin sonunu iyi gormuyorum suan .)
Tamam sen gel sana papatya çayı yaparız meze yersin dansöz izlersin meze dansöz günah olmaz dimi?nerde beles oraya yerles diyolarda bn kaciyorum bu alem bana gore degil sezom bn sigara bile icmem ki icki rabbim korusun .)
olmaz cnm mezede olmaz dansoz hele hic olmaz bian zekeriya beyaz gibi hissettim kendimi ??Tamam sen gel sana papatya çayı yaparız meze yersin dansöz izlersin meze dansöz günah olmaz dimi?
O iş bende sen rahat ol @Sindy kuş gibi hafifleyecek??@Pozitivizm mezeye ne katarsın bilmem ama Sindy nin sakinleşmesi lazım
nedense sevindim buna yarin kazanirsin insallahabowww şansa bak bugün hiç kazanamadım para
tamm onu iceriz hepbirlikte .)ama sana papatya çayı ısmarlıycak kadar kazandım))
Kredi çek bize alem yap patronabowww şansa bak bugün hiç kazanamadım para
Değmez miBorç batağına sürükleyeceksin beni))