Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sezen'in Sırrı Ne ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
EsiLa artık sana kesinlikle yemek ısmarla demicem zenginnnn bir forumcu bulduk düsün artık bir tosta 9 lira evet 9 Türk lirası veriyor :D artık gün 1 ögün 5 ona yıkılcas :D onun icin beni görünce kaçmana gerek yok artık EsiLa cım :D
Kolibandı senin eti ben Çin lilere 999 liradan gene satarım :D para konusu bende rahat ol :D
ama Külbastıııııııııı :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
9 liralık tost deme içimde oturan öküz hàlà kalkmadı :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
aaaa o senmiydin demek kendini gizleyen zengin tostcu sendin haaa :D bir tosta 9 lira verdigine göre öglen EsiLa ve bana artık bogazda baluq ısmarlarsın bacanak :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
ArtemiS at etinden sucuk :D küflü peynirden kaşar :D kıymıkda baslangıc olarak içine koymuslar da isde bundan sonra basına neler geelcek bilmiyor :D

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
iFt :D :D :D sus gurban olam unuttular hazır tosta konuyu kilitleyene kadar 10 kilo yagım eridi :D halbuki ne halede aldım ben onları :D gel ben sana baska forum oyunlarını gezdireyim iFt burada kalırsan hortlatacaklar beni yine bu hain domdomlar :D :D

• Beğen
Tepkiler: iFt

iFt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    459
Adam direk teşhisi koydu :D

Sezen in ne camur oldugunu bütün forum biliyor artik :D
çok tehlikeli :D

iFt :D :D :D sus gurban olam unuttular hazır tosta konuyu kilitleyene kadar 10 kilo yagım eridi :D halbuki ne halede aldım ben onları :D gel ben sana baska forum oyunlarını gezdireyim iFt burada kalırsan hortlatacaklar beni yine bu hain domdomlar :D :D

şuan en aktif ve en eğlenceli konu bu kusura bakma arkadaşlara eşlik etmek istiyorum :D

Üst Alt