Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sezen'in Sırrı Ne ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Uleynnnn yedimi 10 hamburger gözünüze mi geldi :D hamburberi lamacun arasına dürüm yapıp yemezsem karnım doymuyo napim haa napim ölim mi açıktan hainler :D
bD6aj8.jpg

atıştırmalık yiyip sporumu bile yapıyordum ama yokkkkkkkkkkkkk gözünze aldınız beni sezen homidi gırtlak Sezen şişkooooooooooo diye sporumu bile tatlı eşiliginde tv karsıında ediyordum ama yokkk :D

21aR2A.jpg

Hain DarkLord hani ortak iş içindeydik :D kedi mafyası benden soruluyordu etlerini forum yemekhanesine satacaktık :D sattın sende beniiii heleee ArtemiS sen kiii fıst lady şoooo uyanıklara koruma ayarladın haaa yakmamam mı bu forumu yakarımmm :D

ve veee sizi Kolibandı and EsiLa and LeGoLaS sizi sona hazırladım :D :D kılı bile bir vurusta 4 parçaya bölen döner pıçaaaaammmlaaa :D sizi portakal gibi soyup dilimlemem mi :D ve beni zarabın yanındaki hücreye atsınlar bu kadar suctan sonra bari orda zengin tıccketi bol bir hücre komşum olsun bare :D
yazıklarrrrrrrrrr olsunnnn aheyyy aheyyy sizeeeee sırtımı döndünüz sapladınız pıcagıııııı şeyime sırtıma :D
Not : mezar işi için ugrasmayın müesesemizin hediyesi olacak zaten helvalarda benden üzülmeyin siz 40 mevlidinizi itina ile okutacam Adnan Hoca ve kediciklerine :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
oldu o zamann :zipzip daha çok gençtim be yazık oldu bana:s67

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
LiyA en masumu sensin sen şööölee kenara cekil dadlum üstün başın kan olmasın :D kan lekesi cıkmıyor biliyosun :D
Kolibandı and EsiLa sizi 1 kezde dogramıcam :D acı ceke ceke tadını çıkarmalıyım :D ayh üstüm de kan olcak ama :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
ArtemiS seni baglayıp ayak altına tuz sürüp kecilere yalatcam bu hainlere suc ortaklıgı yaptıgın icin sana az acılı plan yaptım :D sana kıyamam biliyon :D

Üst Alt