Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sezen'in Sırrı Ne ?

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Forumda, son mesaja olan tutkusu ile bilinen Sezen in gündüz vakti aniden ortadan kaybolması kafalarda soru işareti yarattı.

Özellikle midesine çok düşkün olan ve EsiLa nın ticketlarına bu amacla göz koyan Sezen'in, her fırsatta su icsem yarıyor diyerek göstermelik diyetlerle bizleri kandırdığı ve sürekli gizli gizli tıkındığı ortaya çıktı.

Son olarak, Corn Flakes yiyerek zayıflamaya calışan Sezen' i ; iki kutu Corn Flakesi, üç kilo tam yaģlı manda sütüne katıp ekmek banarak yerken gören LiyA ve Sade nin yaşadıkları şoktan kurtulamadığını öğrendik :D
Kendilerinden henüz haber alınamayan arkadaşların akibetini hepimiz merak ediyoruz :D

Imza
Yapışkan ajans :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
ama hep dedim Sezen im uzak dur yeme şu fast leri diye dinlemedi beni, her gün sabah akşam bir tane ben ısmarladım yedi. ehh bunuda kim yemez şimdi :D

Karisik_Yumurtali_Sandvic.png

sonrası tabi malum sayın sunucu kardom bey :D sonuç şu ! en son gizli çektiğim fotosunu deşifre ediyorum sizlere:D
1449479226_shutterstock_104781392.jpg

Affet beni Sezen im:utan

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Desene ben paçayı ucuz kurtarmışım:s67 demek bana kıyamadı Sezen im:tatli oyhh çok duygulandımmm:s67

Tibet

Temet Nosce
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    310
sezenin aniden kaybolması hayra alamet değil arkadaşlar..
çok çiddi bir durum bu..
her an herşey olabilir..
benden duymuş olmayın ama sezen karanlık işler çeviriyo olabilir..
az önce birleşmiş milletler güvenlik konseyinde staj yapan dayımın oğlu corç'u arayıp, konseyi acilen sezen için toplamasını rica ettim..
daha önceden uluslararası kedi kaçakçılığı mafyasının hanımağası olduğunu forumda ispitlemiştim ama kimse bana inanmamıştı..
hatta sahte leopar panter kaplan gibi büyük kedi türlerinede göz diktiğine dair söylentiler var...
şunuda söylemeden geçmiyim, bir rivayete göre sezen şu sıralar bonibon ve çikolatalı gofret mafyası olmuş diyollaağ..
vala ben rivayetin yalançısıyım..:u15

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
çok çiddi bir durum bu..
her an herşey olabilir..
az önce birleşmiş milletler güvenlik konseyinde staj yapan dayımın oğlu corç'u arayıp, konseyi acilen sezen için toplamasını rica ettim..
daha önceden uluslararası kedi kaçakçılığı mafyasının hanımağası olduğunu forumda ispitlemiştim ama kimse bana inanmamıştı..
hatta sahte leopar panter kaplan gibi büyük kedi türlerinede göz diktiğine dair söylentiler var...
şunuda söylemeden geçmiyim, bir rivayete göre sezen şu sıralar bonibon ve çikolatalı gofret mafyası olmuş diyollaağ..

Bizim ajansa bu haber gelmemişti katkılar icin tesekkür ederiz bu ciddi iddialara Sezen den bir an önce yanıt bekliyoruzz :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
çok çiddi bir durum bu..
her an herşey olabilir..

Sezen daha tr içinde kaybolurken uluslara nasıl karışmış :u23

Üst Alt