Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevdiğiniz kişinin geçmişine mi , geleceğine mi bakarsınız?
Kalpler bir olduğunda mesafeyi gözüm görmez önemli olan yol mesafesi değil kalplerin birbirine olan mesafesidir..
İki tarafında hissettiği Gerçek bir sevgiyse ve samimiyse kalpler kesinlikle katılıyorum. Ama insanlar artık yüke gelemeyecek kadar zayıf yaşıyorlar herşeyi.. uzakta olmanın verdiği dezavantajı kompanse edecek güçlü bir ilişki yaşıyorsan harika.. ama bem etrafımda bile öyle şeyler görmüyorum maalesef..
Ancak tabiki bu olmadığı anlamına gelmiyor.. önemli olan onu yakaladığında iki tarafında birbirini hakkını verecek kadar kıymet bilmesi diye düşünüyorum...
kadın: 28
erkek: 30
tabi bu evlenmek isteyen insanlar için en az yaş görüşüm... erken erken evlenip ayrılıp çor çocuğu anasız babasız psikolojisi bozuk büyütmesin kimse artık!..
apartman ne ya. ıykkk. metropol insanları ve apt hayatı. karşı dairede biri ölse koca apt'nin haberi olmaz. kokarsa anlarlar artık...
asansöre binenlerin hiç biri birbirini doğru düzgün tanımaz selam vermez.
en güzeli bahçeli müstakil bir evim olsun. bahçesinde küçük bir alanda organik sebze tarımı yapabileyim daha ne isterim?..
Tabi ki müstakil ama, yaşadığımız ve çalışma şartları buna izin vermiyor maalesef apartman dairesinde oturmaktayız ama ilerideki hayalimiz öyle tavuklarımız olsun, bahçemde sebze falan yetiştirmek o zamana belki müstakil alabiliriz ne diyelim ?
valla ben anlamıyorum.
bir konuşmada baylar bayanlar deyince kimse tepki vermiyor
restoranların ücra köşelerinde Bay Bayan tabelalarını görünce kimse bir tepki vermiyor
kabinlerde keza
ama nedense forumda biri diğerine bayan dediğinde kadınlar hemen bi tepki veriyor "bize bayan demeyin" diye. peki ne diyelim? biyolojik sınıf adlarıyla mı hitap edelim. dişi falan... neticede kimsenin özel durumunu bilmiyoruz (ki bilmemiz de gerekmez) kız kadın ayrımı yapalım.
ilginç...