Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğiniz bir arkadaşınız sizi bir başkasının yanında küçük düşürseydi ne yapardınız?

Allecra

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Sevdiğiniz bir arkadaşınız kişi sizi bir başkasının yanında küçük düşürseydi ne yapardınız?

Tupac

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -25
Küçük düşürme, alay etme vs olursa bu konu da kendisine gerekeni söylerim.
Milletin içinde değil ve birebir ortamda doğru olanı söylerse teşekkür ederim. Bir de olaylara bakarken tek bir tarafa bakmamak lazım. Seni o duruma o kişi mi soktu acaba diye düşünmek lazım.

elifcanseven

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Artık sevdiğim bir arkadaşım olmazdı. Ve fırsatını bulduğumda aynısını ona yapardım. Kötü bir şey olduğunu yaşayıp görürse belki başka birilerine yapmaz.

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Genelde o anda ciddileşip tavrımı belli ederim. Şakalara gelen bir insanım ama bu her ortamda, herkesin yanında aynı davranmayı gerektirmez. Hatasını anlamasını sağlarım.

Ama böyle bir durum yüzünden 3 senelik arkadaşlığımı bitirmişliğim var. Normalde bu kadar büyük tepki vermem. Onun yaptığı büyük ayıp, büyük terbiyesizlikti.

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Genelde o anda ciddileşip tavrımı belli ederim. Şakalara gelen bir insanım ama bu her ortamda, herkesin yanında aynı davranmayı gerektirmez. Hatasını anlamasını sağlarım.

Ama böyle bir durum yüzünden 3 senelik arkadaşlığımı bitirmişliğim var. Normalde bu kadar büyük tepki vermem. Onun yaptığı büyük ayıp, büyük terbiyesizlikti.

Şunun altına bir ımza atayım :)

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Vooov benim konum. Hayatıma giren bütün kotu arkadaşları sileyim dedim ki bi baktim tekim ve yillardir da oyleyim

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
çok bozulurdum...

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    15,970
Arkadaşlığımız mazide kalır, ve karşısında da "yeni bir düşmanı" olur.Bunu yapan öz kardeşim olsa, durum aynı olur.

Can E.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,800
başlıgı okurken istemsiz içimden öyle bi cevap verdim ki buraya yazmam imkansız :D:D

Üst Alt