Aslında burada kimse kimseyi ayirmıyor herkesin kendi düşüncesi saygı duymak lazim ben senin demek istediğini anladım fakat kendini geri planda bırakıp içine kapanık olduğun zaman herkes de kendine daha yakın olan birini çağırır.Burada herkes eşit haklara sahip kimse kimseden üstün değil sadece daha çok katılım sağlayan ve daha geri de durmak isteyen kişiler var bu açıdan bakılırsa daha sağlıklı olur bu benim fikrim elbette..
Bende seni anlıyorum..senin iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Ne demek istediğini de çok iyi anlıyorum. Elbette insanlar daha yakın hissettikleriyle daha fazla zaman gecirmek, laf atmak, yada iletişime geçmek isteyecekler... Bu günlük hayatımızda da böyle..... Ancak benim söylediğim başka birşey ..
Ben son derece iyi niyetli ve son derece özenli bir dille yaklaşım gösterirken bile kötü yaklaşımlara maruz kaldığım için, rahatsızlığımı dile getirmek istedim..
Adını etiketlediğim için "bir daha beni etiketlemezsen memnun olurum, rahatsız oluyorum" gibi çok gereksiz şekilde sert, kırıcı ve yersiz sözleri duyduğum için artık kimseye rahat rahat birşey diyemeyecek kadar kendimi rahatsız hissetttiğimden yazmış bulundum ...
Herkes istediği gibi davranmakta özgür olduğu kadar bende kendi hissiyatımı ve düşüncelerimi söylemekte özgür olduğumdan, içimdeki kırgınlıkla karışık öfkeyi kusmak istedim.