yazarim gulummmmm mcx
Az sivri uçlu kalemle yazıyorum ama olsun sonuçta kalemi batırmıyorum@Sezen patroniçem sen çok güzel yazıyormuşsun öyle duydum???
Çok güzel özet olmuş??Az sivri uçlu kalemle yazıyorum ama olsun sonuçta kalemi batırmıyorum
@ReiS e gel yaz desem pireler uçusuyo sırtında şimdi @Herkül abi gel desem torun tepesinde dedoşş diye oynuyorlar @StigmatA gel desem yatakdan yuvarlanmış gibi 5 karış suratla huysuz gelir @Satürn gel desem temizliğe başlamıştır kimi çağirim ha kimi sen söyle @Pozitivizm
Herkez sen gi bi boş gezenin boş kalfası mıAz sivri uçlu kalemle yazıyorum ama olsun sonuçta kalemi batırmıyorum
@ReiS e gel yaz desem pireler uçusuyo sırtında şimdi @Herkül abi gel desem torun tepesinde dedoşş diye oynuyorlar @StigmatA gel desem yatakdan yuvarlanmış gibi 5 karış suratla huysuz gelir @Satürn gel desem temizliğe başlamıştır kimi çağirim ha kimi sen söyle @Pozitivizm
Elin kolun uzun bana resmi dairede bi müdürlük ayarlasana reis boş yerleri doldurayımHerkez sen gi bi boş gezenin boş kalfası mı