-
-
-
- MFC Puanı
- 28,888
Ayıp mı lugatımda hec öyle bşr kelimeye rastlamadım benYönetimin bir parçası olduğum.için genelleme yapma bence ayıp oluyor
Ayıp mı lugatımda hec öyle bşr kelimeye rastlamadım benYönetimin bir parçası olduğum.için genelleme yapma bence ayıp oluyor
Özür dilerim.lütfen affet beni yanlış bi terim kullandımAyıp mı lugatımda hec öyle bşr kelimeye rastlamadım ben
Hay sen çok yaşa emi uyuzzzz az kalır bitliiii kekin senin olsun bana Sindy bebişim yapar adını etiketlemim akşam akşam ban yemim@Sezen bn yaparım cnm sana kek ne istiyon şu uyus patrondan
@Pisadam olsa sen ayıp bilmez terbiyesisin derdi kulakları çınlasınÖzür dilerim.lütfen affet beni yanlış bi terim kullandım
Ne demek cmm bugün kekler çaylar bendenHay sen çok yaşa emi uyuzzzz az kalır bitliiii kekin senin olsun bana Sindy bebişim yapar adını etiketlemim akşam akşam ban yemim
Seni admin yaptırcam and içtimNe demek cmm bugün kekler çaylar benden
Bu aksam.yönetime yürüyesin geldi galibasabah bi bakiyormuşuz ikimizde ban lanmışıız@Pisadam olsa sen ayıp bilmez terbiyesisin derdi kulakları çınlasın
Yok cnm yaa yüseklerde gözüm yok artıkSeni admin yaptırcam and içtim
Ben alışığım banlanmaya atılmaya sen kendine dikkat et mod hanımBu aksam.yönetime yürüyesin geldi galibasabah bi bakiyormuşuz ikimizde ban lanmışıız
Gısss gebermeyesice yıllardır ben olamadım ama parayı bastırıp sana admin lik alacam gözünü oydurma yakışır bana de havan olsunYok cnm yaa yüseklerde gözüm yok artık