-
-
-
- MFC Puanı
- 28,888
Ali yazar Veli bozar forum suyunu ceker azar azar yazmışım neye yarar
uyanık biri yazsın bakem
uyanık biri yazsın bakem
Ben buradayım SezocanAli yazar Veli bozar forum suyunu ceker azar azar yazmışım neye yarar
uyanık biri yazsın bakem
Ben buradayım Sezocan
İşim var birazdan yazacam. Azda şarja takam telefonu haber hapam biraz.
Foruma biraz neşe kat gız
Bilgi - İnanç - Eylem
Desem inanmazssınOoOo günaydn tak tak zabaha kadar cat cut tel elinizden düşmesin tabi genclik
ben sıpayı bir okula fırlatim gelcem:s65:
Desem inanmazssın
3 tane makaleyi edigleyerek yazdım.
Gelen 3 haberi düzenleyerek sundum.
Yeni baskısı yapılacak selahadfin kştabının ilk 50 sayfasını yeniden gözden veçirdim.
Bunla alakalı 10 larca yazışma yaptım.
Makale gurubunda iki makale vardı onu okuyup analiz yaptım.
Kitap okudum.
Netten 3 tane sol paradigmaya dair yazı okudum.
E hala ayaktayım...
Arada sabah namazı vardı Sezocan. Nasıl dayansın tel sen söyle. Ha elimde tel yanımda tablet, önümde kitap dergi Vs Vs
Sen gel benim işimi devral, ben çocuğunu bırakam okula
Bilgi - İnanç - Eylem
Farketmez senin sıpalardan bende en az 50 tane varsen 1 ay benim sıpaları devral ben bütün işleri yaparım:s35:
Farketmez senin sıpalardan bende en az 50 tane var
3 - 5 eklenmiş önemi yok
Bilgi - İnanç - Eylem
Valla bende 50 side sınava girecek desem inanırmısınnormalde usludurlar abisi de sınava gircek ömrümü yiyo 50 çocuga bakmaya razıyım ben
Valla bende 50 side sınava girecek desem inanırmısın
Mahallrm Çamlıbel, Şehit Erkut akbay...
Türkiyenin esrar eroyin üssü... Her aile burda muhakka bu işe bulaşmış mahallenin yğzde 50 si bu ilten ceza evinde...
Mahalleli çocukları bu işten uzak tutmak, aileleri gşbi olmasınlar diye zaptetmek... Gel sen adanaya yerleş beraber uğraşak. Söz çocuklarının eğitimi bana ait
Bilgi - İnanç - Eylem
Valla bende 50 side sınava girecek desem inanırmısın
Mahallrm Çamlıbel, Şehit Erkut akbay...
Türkiyenin esrar eroyin üssü... Her aile burda muhakka bu işe bulaşmış mahallenin yğzde 50 si bu ilten ceza evinde...
Mahalleli çocukları bu işten uzak tutmak, aileleri gşbi olmasınlar diye zaptetmek... Gel sen adanaya yerleş beraber uğraşak. Söz çocuklarının eğitimi bana ait
Bilgi - İnanç - Eylem
İşte burası türkiyedeki orası gibi bir çok yerin merkez üstü. Liceden sonra 2. Merkez. Polis buraya ancak 300 kişilik çevik kuvvetle girebiliyor. Maalesef...