Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle bir etkim var işte :u21:
Allahım iyiki varım
Şimdi de sıra Bukada o da artık kanatlanıp uçmayı bulacak
Şımaracam şimdi kendimi zor tutuyorum.
En gıymatli 1numara burada olabilir ama dalton grubumuzun kurulması lazım eksiğiz böyle olmuyor. Duyulsun Bukaaa koş gel :zipzip:
Buka geçmiş olsun, Demek Sezen 'le birlikte piknikteydin ,
ama bizi hiç davet eden olmadı. Neyse alacağınız olsun ilk haftasonu pikniğine sizi davet ediyorum, haftasonuna kadar birşey yemezsiniz artık... :s82:
StigmatA kayıplardasın yine hadi yaz bakalım...:s99-2:
Herkül abi valla dün evden kımıldayamadım pinkik kim biz kim çocukların sınav haftası diye evde pinekliyoruz 2 haftadır benim yerime de siz gezin bari Buka sen arıyı sokar orasını burasının şişirisin gıs StigmatA yatakdan ayrılamıyor galiba uykucu patron
Buka geçmiş olsun, Demek Sezen 'le birlikte piknikteydin ,
ama bizi hiç davet eden olmadı. Neyse alacağınız olsun ilk haftasonu pikniğine sizi davet ediyorum, haftasonuna kadar birşey yemezsiniz artık... :s82:
StigmatA kayıplardasın yine hadi yaz bakalım...:s99-2:
Herkül abi valla dün evden kımıldayamadım pinkik kim biz kim çocukların sınav haftası diye evde pinekliyoruz 2 haftadır benim yerime de siz gezin bari Buka sen arıyı sokar orasını burasının şişirisin gıs StigmatA yatakdan ayrılamıyor galiba uykucu patron