Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selamun Aleyküm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

Mesajım eksik oldu, Biliyorum canımın içi, Yılmaz kadar sende ve sizin durumunuzda olan bazı kişiler dualarımdasınız Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Kardeşin kardeşine ettiği duaları Rabbim reddetmez diyerek hepinize dua ediyorum CEOm benim (:)

+rep demek isterdim :honk: aaa pardon smileyimin şeysini şey etmişler.

35bucuk

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Ben çıkıyım , siz devam edin sohbetinize :D
LiyA Lost

Hoşbulduk , Sizlere de iyi eğlenceler bu arada :)
Armas Evet o 35bucuk :D

35bucuk

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Eminim sen de öylesindir :)

Anlat bakalım herhangi bir taraftar grubuna üye misin ne yer ne içersin tanıt kendini :)

hiçbir taraftar grubuna üye değilim :D izmirdeyim istanbulda olsam belki olurdum :D belki gene olmazdım :D aöf üni 2.sınıfa geçtim. 21 yaşıma gireceğim kasım'da .

sen sorcan ben cevaplıyacam hem :D

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
hiçbir taraftar grubuna üye değilim :D izmirdeyim istanbulda olsam belki olurdum :D belki gene olmazdım :D aöf üni 2.sınıfa geçtim. 21 yaşıma gireceğim kasım'da .

sen sorcan ben cevaplıyacam hem :D

Izmirde sağlam gruplar var ama anca deplasman organizasyonu olur :) İşte İstanbul dışı olunca Saraçoğlu bile deplasman oluyor bize :D İstanbul'daki taraftarlar kıymetini bilmeli :)

Akrep misin yay mısın ?

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
bu 3 kişi forumun yarısı mı :D ?

Belki yarısından fazla eder :p

NazLı yarim sevdiceğim tüm foruma bedel :sarılansmiley: :smileylistesiniezberleyemedimdaa:

Armas desen zaten öncesinden de tanıyormuşsun benden iyi bilirsin ama bu forum için olmazsa olmaz üyelerin en başında gelir :honk:

MentoL de senle son mesajda kapışırsa o zaman anlarsın azim ve kararlılığıyla forumun yarısı eder mi etmez mi :p

35bucuk

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Belki yarısından fazla eder :p

NazLı yarim sevdiceğim tüm foruma bedel :sarılansmiley: :smileylistesiniezberleyemedimdaa:

Armas desen zaten öncesinden de tanıyormuşsun benden iyi bilirsin ama bu forum için olmazsa olmaz üyelerin en başında gelir :honk:

MentoL de senle son mesajda kapışırsa o zaman anlarsın azim ve kararlılığıyla forumun yarısı eder mi etmez mi :p

konu 3 üyeyi anlat değil :D hiç farketmez kapışırız mentollü ile :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt