-
-
-
- MFC Puanı
- 805
Hosgeldin Hazal .)) güzel bir ortama geldin umarım kalıcı olursun..
Forum'un Hayalet Üyesi Ve Kurucu Lideri : @Pisadam
Bu güzel tanıtımınız için teşekkür ederim, zamanla hepiminizi daha iyi tanırım inşallah. Tekrardan hoşbulduk.Yukarıdaki mesajını bahane ederek, forum hakkında kısa özet bilgi geçeyim.
1.Forum'da "hanım üyelerinin" ağırlıkları fazla.Yani bu forum'un ağırlık üyesi hanımlar, bu yönden çok şanslı olduğunu söylemek isterim.Kadın dayanışması "en üst" düzeyde...(bu da iyi bir durum yeni bir üye için)
2.Forum'un öne çıkanları (bana göre)
Forum'un ağır abisi : @Herkül
Forum'un ağır ablası @Sezen
Forum'un Şahinleri :
Sağ Kanat Şahini : @StigmatA (bir keresinde beni forum'dan atmıştı , yani pençe'yi geçirmişti bana.... )
Sol Kanat Şahini : @MFC (eski forum ismi daha karizmatik ve akılda kalıcıydı ( @SouL))
Forum'un Keskin Pusatı : @Pozitivizm
Forum'un Meleği : @Sindy
Forum'un Mütevazi Üyesi : @Simurg
Forum'un Gizeml Üyesi : @Ragnar
Forum'un Kibar Üyesi : @eiSy
Forum'un Sevimli Üyesi : @LastLove (Not: Kendisi, bizim forum için Kardeşlik olur...)
Forum'un Hayalet Üyesi Ve Kurucu Lideri : @Pisadam (kendisi aynı zaman da bizim Akçakoca'lı hemşerimiz'dir.Selam olsun ona....!!!)
Ve.... Ve....
Forum'un asi-kavgacı-fanatik-matrak Üyesi : @TRWE_2012
Bilgisayar , İşletim Sistemleri Ve Yazılımlar hakkında bir sorunun olursa, hemen bana mesaj atarsın (forum da , forum konusu açarsın) yardımcı oluruz inşallah....
Evet , sana forum'un özet bilgisini geçtim....İyi eğlenceler
Hoşgeldin Hazal yada diğer adıyla @PharsaYukarıdaki mesajını bahane ederek, forum hakkında kısa özet bilgi geçeyim.
1.Forum'da "hanım üyelerinin" ağırlıkları fazla.Yani bu forum'un ağırlık üyesi hanımlar, bu yönden çok şanslı olduğunu söylemek isterim.Kadın dayanışması "en üst" düzeyde...(bu da iyi bir durum yeni bir üye için)
2.Forum'un öne çıkanları (bana göre)
Forum'un ağır abisi : @Herkül
Forum'un ağır ablası @Sezen
Forum'un Şahinleri :
Sağ Kanat Şahini : @StigmatA (bir keresinde beni forum'dan atmıştı , yani pençe'yi geçirmişti bana.... )
Sol Kanat Şahini : @MFC (eski forum ismi daha karizmatik ve akılda kalıcıydı ( @SouL))
Forum'un Keskin Pusatı : @Pozitivizm
Forum'un Meleği : @Sindy
Forum'un Mütevazi Üyesi : @Simurg
Forum'un Gizeml Üyesi : @Ragnar
Forum'un Kibar Üyesi : @eiSy
Forum'un Sevimli Üyesi : @LastLove (Not: Kendisi, bizim forum için Kardeşlik olur...)
Forum'un Hayalet Üyesi Ve Kurucu Lideri : @Pisadam (kendisi aynı zaman da bizim Akçakoca'lı hemşerimiz'dir.Selam olsun ona....!!!)
Ve.... Ve....
Forum'un asi-kavgacı-fanatik-matrak Üyesi : @TRWE_2012
Bilgisayar , İşletim Sistemleri Ve Yazılımlar hakkında bir sorunun olursa, hemen bana mesaj atarsın (forum da , forum konusu açarsın) yardımcı oluruz inşallah....
Evet , sana forum'un özet bilgisini geçtim....İyi eğlenceler
Denk gelmemiştir, (ineğin altında buzağı aramak yersizdir.)Hoşgeldin Hazal yada diğer adıyla @Pharsa
böyle bir karşılama bana yapılmadı valla foruma ilk geldiğimde kim nedir diye etrafa bakınıp durdum..
evet neden bana böyle bir karşılama yapılmadı söylermisiniz
Katılıyorum, bazı kavramları alışık olmayanlarla harmanlamak iyidir.buzağıyı öküzün altında aramak daha yersiz olsa olsa ineğin altında olur