12 Ağu 2015 #1 M MuGee MFC Üyesi Üyelik Tarihi 12 Ağu 2015 Mesajlar 1 MFC Puanı 0 merhaba sohbete giremiyorum girdigim zaman zline yediniz diyor kufur etmedim bisey yapmadim sucsuz yere neden banlandim? ordaki girdigim nickim MuGee
merhaba sohbete giremiyorum girdigim zaman zline yediniz diyor kufur etmedim bisey yapmadim sucsuz yere neden banlandim? ordaki girdigim nickim MuGee
12 Ağu 2015 #2 Yusuf Deniz sevenlerden MFC Üyesi Üyelik Tarihi 3 Nis 2015 Mesajlar 4,042 MFC Puanı 245 MuGee adlı üyeden alıntı: merhaba sohbete giremiyorum girdigim zaman zline yediniz diyor kufur etmedim bisey yapmadim sucsuz yere neden banlandim? ordaki girdigim nickim MuGee Genişletmek için tıkla ... Anladım mutlaka bir işlem hatası olmuştur..gerekli inceleme yapılacaktır bilginize..
MuGee adlı üyeden alıntı: merhaba sohbete giremiyorum girdigim zaman zline yediniz diyor kufur etmedim bisey yapmadim sucsuz yere neden banlandim? ordaki girdigim nickim MuGee Genişletmek için tıkla ... Anladım mutlaka bir işlem hatası olmuştur..gerekli inceleme yapılacaktır bilginize..