-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Saat kaçtı
Maşallah diyelim de nazar değmesin?19:45.. Yemek yedim çay içiyorum kitap aldım okucam
Yaaaaa sen moderatörüm süper olmuşsun hem eylem olarak hemde fiziksel olarak tebrik tebrik çok tebrik ederim sayfana yorum atamadım buradan diyeyeyim bari ay çok güzel görünüyorsun çok yakışmış ???Maşallah diyelim de nazar değmesin?
Çok teşekkür ederim kuzum oradan da yaz ama boynu bükük kalmasınYaaaaa sen moderatörüm süper olmuşsun hem eylem olarak hemde fiziksel olarak tebrik tebrik çok tebrik ederim sayfana yorum atamadım buradan diyeyeyim bari ay çok güzel görünüyorsun çok yakışmış ???
Çok Mütevazisin ama bence hakkını yemeyelim çok hakediyordun ve oldun daim olsun o kadar işinin arasında bizle ilgileniyorsun valla çok mutlu oldum daha yükseğe terfi etmen dileğiyle ???Çok teşekkür ederim kuzum oradan da yaz ama boynu bükük kalmasın
Senin güzel gözlerin beni öyle görüyor canım benim yoksa bi özelliğim yok??
Canım çok teşekkür ederim?Çok Mütevazisin ama bence hakkını yemeyelim çok hakediyordun ve oldun daim olsun o kadar işinin arasında bizle ilgileniyorsun valla çok mutlu oldum daha yükseğe terfi etmen dileğiyle ???