Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Rapunzel

SeLCuK

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
rapunzel'cim çok tatlandırmak iyi deeğil nazara gelirsin ;p

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Kalbi güzel kendi güzel...

RebeLzEm

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Bence Seni anLatmaya keLimeLer Yetmez :) Taniyip GörmeLeri GerekLi Senin Kadar TatLi $irin Cana yakin ßir insan oLduqunu AnLamaLari icin... :)

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Rapunzel cimm canım öncelikle saçlarıyle ilgileri çekiyor, kalbinde kötülüğe yer vermeyen, #kelime kanalında herkesi kendisine hayran bırakan, güzel mi güzell tatlı mı tatlı canım arkadaşım. Çok sevdiğim birisi. Her şeyden önemlisi benim çıtırım !! :f33::f36:

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Ben de bana içten düşüncelerini dile getiren arkadaşlarımı çok seviyorum sizi tanıdığım için çok mutluyum ;)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
aşırı kıskanç mesela beni çok kıskanıyor. :D

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
bu kız adaya düşse dinazor görse kaçmak yerine dinazora "sen galiba kova burcusun.kova burcu asabi oluyo böyle" der

SeLCuK

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Rapunzel i Sohbet.net Araçiliği ile tanidim ve bu esnada foruma adim atmiş durumunda kaldik , kendisi çok tatlı çok içten güzel bir masal kahramani . yerine göre takılan bir hanımefendi , ciddi , espritüel , bir konuyu es gecmişse asla bir daha dile getirmez , kısacasi kendisi için önemli olan anlari yaşamayi seven biri .

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
Gelelim Rapunzel ime başlarda çok kendini beğenmiş biri olarak görüyordum ama tanıyınca hiç egosu olmayan pekk tatlı,sırma saçlı,içinde kıskançlık barındırmayan biri...
Cok seviyorum seni Rapunzel im

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
Egosu tavan yapmış , kimseyi önemsemeyen , sadece BEN diyen biri diyordum ki tanımaya başladım. Tanıdıkça hiçte böyle olmadığını anladım. anladıkca daha da tanımak istedim. İyi niyeti saf duyguları ve saydam düşünceleriyle gayet doğal birisi. Dahada cok tanımak isterim böyle bir karakteri :)

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Gelelim Rapunzel ime başlarda çok kendini beğenmiş biri olarak görüyordum ama tanıyınca hiç egosu olmayan pekk tatlı,sırma saçlı,içinde kıskançlık barındırmayan biri...
Cok seviyorum seni Rapunzel im

ben kim kendini beğenmek kim kuzum ya :) Saol canım benim zamanla insanlar birbirini tanıyor anlıyor burda güzel eğleniyoruz umarım hiç bozulmaz, çoğalarak devam eder sevgiler balım NaZzZ :emoticon-00115-inlo

Egosu tavan yapmış , kimseyi önemsemeyen , sadece BEN diyen biri diyordum ki tanımaya başladım. Tanıdıkça hiçte böyle olmadığını anladım. anladıkca daha da tanımak istedim. İyi niyeti saf duyguları ve saydam düşünceleriyle gayet doğal birisi. Dahada cok tanımak isterim böyle bir karakteri :)

Aksine ben herşeyi haddiden fazla önemseyen biriyim VesseLam sadece içime atarım belli etmem bir de hemen birine ısınamam mesafeli davranırım elimde değil bu :) O yüzden sana bencil geldim sanırım Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim beni bu yorumlarla kandıramazsın iftar yemeğimizi isteriz :)

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Çok güzel takılırız birbirimize
Ne yalan söyleyim çokta güzel oluyor öyle
bir insan için en güzel şey oldugu gibi durmaktır
Ve sen de öylesin
Seni tanimak çok güzel
Umarım hep sevilirsin Güzel insan.
Güzel olan her ne varsa gönlünce kalbince olsun inş.

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Araf çok teşekkür ederim çok mutlu ettin bu güzel düşüncelerinle duygularımız karşılıklı :)

Üst Alt