Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Tarihi bir Ramazan Bayramı yaşıyoruz. Çocuklar evde, büyükler evde sokaklar bomboş.

Evlerimizde telefon ile Bayram kutluyoruz, el öpemiyoruz güzel bir duygu değil mi!

Bunada şükür diyoruz. Doğanın bize cezası olsa gerek bu, keza doğayı o kadar çok kirlettik ki!

CoronaVirüs döneminde sadece İstanbul'da hava kirliliği %40 civarı azalmış durumda. Şimdi Havayı daha temiz soluyoruz. Bunu Corona Virüs'e borçluyuz desem bana küfür edersiniz, sesinizi duyar gibiyim.

Bende tüm insanlar kendine sormalı! Corona Virüs mü daha zararlı yoksa insanlar mı?

Herneyse!

Bu zor günlerde bile bir nebze sevdiklerimizi mutlu edebilmek tek temennimiz.

Tüm İnsanlığın Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Nice Niceee güzel Bayamlara İnşAllah :)

Buda benim Megaforum Ailesine hediyem;

Ekli dosyayı görüntüle 980
Çok teşekkür ediyoruz güzel temennileriniz ve hediyeniz için, eksik.olmayın.. Sağlıkla kalmaniz.dileğiyle..

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
@Sezen, Özel olarak...
Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış getirmesini diliyor; senin , ailenin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını ailecek kutluyoruz.
Ah bu corona vurmayadı bizi gelip elini öpüp harclıgımı alırdım da:D burnumuzu evden çıkaramıyoz korkudan :D

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
@Sezen, dün sabah kaçak geldiler herbişeylerden yediler. Öğleden sonra yine kaçarak gittiler.
Bizim uzun yıllardır dededen kalma bir alışkanlığımız var,
Ramazan Bayramı ilk günü sabah kahvaltısında (11:00 gb.) köy tavuğu ile çorba pilav ve fırında tavuk yapılır ve bitene kadar afiyetle yenir.
Benim torunda tavuğa ve yumurtaya aşık gibi Maşaallah. Her yıl büyüklerle beraber yapardık bu yıl malesef küçük aile çapında yaptık.
Sonra da Yine en sevdiği Dondurma ile beraber Baklava'yıda götürdü. Yarın da Taze yaprakla yapılacak Sarmaya bekliyoruz kendilerini....

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
@Sezen, dün sabah kaçak geldiler herbişeylerden yediler. Öğleden sonra yine kaçarak gittiler.
Bizim uzun yıllardır dededen kalma bir alışkanlığımız var,
Ramazan Bayramı ilk günü sabah kahvaltısında (11:00 gb.) köy tavuğu ile çorba pilav ve fırında tavuk yapılır ve bitene kadar afiyetle yenir.
Benim torunda tavuğa ve yumurtaya aşık gibi Maşaallah. Her yıl büyüklerle beraber yapardık bu yıl malesef küçük aile çapında yaptık.
Sonra da Yine en sevdiği Dondurma ile beraber Baklava'yıda götürdü. Yarın da Taze yaprakla yapılacak Sarmaya bekliyoruz kendilerini....
Oy oyyy okurken bile agzım sulandı :D beni de evlatlık alsanıza :D

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dilerimm herkese.

Üst Alt