Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Profiliniz de Müzik Kutusu İster misiniz?

Profiliniz de Müzik Kutusu İster misiniz?

• Evet istiyorum

Kullanılan: 28 77.8%
  • Hayır istemiyorum

Kullanılan: 8 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Bunu oylama yerine direkt koy derim. Kullanıcı panelinden isteyenin ekleyeceği, istemeyenin eklemeyeceği bir özellik olur. Böylece hayır oyu çıksa bile "evet" şıkkını işaretleyenlerin de gönlü olmuş olur.

İyi çalışmalar.
Senin forumunda bu ve benzeri saçmalıkların kaçı vardı? Peki, eğlenmiyor muyduk?
Bir forumdan beklentilerimde içerik zenginliği mevcut, gereksiz forum donanımları değil.

• Beğen
Tepkiler: Min

dip

Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette bir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    261
Hoş olur.

Opi

#LoveWins
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72
Senin forumunda bu ve benzeri saçmalıkların kaçı vardı? Peki, eğlenmiyor muyduk?
Bir forumdan beklentilerimde içerik zenginliği mevcut, gereksiz forum donanımları değil.

Benim forum benim yazılım gelişimim için iyiydi. Onun haricinde her şey arz talep üzerine oldu. Burada talep edilmiş, oylamaya sunulmuş. Eğlence kısmı ne donanım, ne konuyla olur. Forumuz'daki gibi kişi veya kişilere bağlıdır.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
En kısa zamanda yeni temada artık profilinizde video izletebileceksiniz arkadaşlar.

Konu kapatılmıştır.

İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt