Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pozitivizm

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Ruhu çekilmiş gibi bu günler de?

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
@Pozitivizm kısaca pozi :D foruma ilk girdiğimde görmek istediğim kişiler arasındasın. Bilhassa sıcakkanlı oluşun, samimiyetin ve foruma getirdiğin neşen ile görmek istediğim birisin. İyiki varsın canım :a-(113): ???
Çok teşekkür ederim canım sende böyle güzel izlenim bıraktığım için ayrıca mutlu oldum iyi ki senin gibi değerli insanlar hala aramızda sen de iyi ki varsın ve her daim bizimle olman dileğiyle????❤??

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
Son zamanlarda son bir iki yıldır forumlarda içimi açtığım uzun uzun sohbet ettiğim ve güvendiğim iki üç kişiden birisi..

Gerçi daha önceden tanıyor gibi hissediyorum da bilmeyeceğim o kadar :)

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Yiaa çiçeğim uzun zamandır kayıplarda, benim için sende çok önemlisin, çok hikayemiz var, bana sanalın sadece sanal olduğunu kendimi kasmamayı, en fazla ne olabilir cesaretini veren, hiç bir şeyi birbirimizden saklamadık, yeri geldi sabaha kadar konuştuk, yeri geldi oyun oynazmadık, okeyde sabaha kadar masa açık sohbet ederdik, yeri gelirdi olduğumuz her yerden konuşurduk, sinirliyken bile beni tatlı bulan, eğlenceli, esprili, pozitif, güzel ve sadık, arkadaş, dost, herkese karşı her zaman açıksözlü olan, lafını esirgemeyen, korkusuz, samimi, biri ona nasıl davranıyorsa öyle davranan, her şeyimi anlattığım, yaaa çok güzel bir dost şuan eskisi gibi olmasak bile bazen ona kızsamda sinirlensemde, ama hiç bir zaman bende ki yeri değişmeyen, çok sevdiğim güzel kadın umarım en kısa zamanda gelirsin özlendin, seni çok, çok, çok seviyorum, çok değerlisin. ❤️???​

Üst Alt