1 Haz 2017 #86 SouL ➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!! Yönetici Üyelik Tarihi 8 Ara 2012 Mesajlar 17,522 MFC Puanı 3,901 bitmedimiydi bu dizi?
1 Haz 2017 #89 SouL ➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!! Yönetici Üyelik Tarihi 8 Ara 2012 Mesajlar 17,522 MFC Puanı 3,901 başlarda çok hoşuma gitti hatta devam etmesi gerekn dizilerden dedim ama boşrolda ki o şak aptal aptal gevşek gevşek rol yapınca bıraktım.
başlarda çok hoşuma gitti hatta devam etmesi gerekn dizilerden dedim ama boşrolda ki o şak aptal aptal gevşek gevşek rol yapınca bıraktım.
1 Haz 2017 #90 Peony ∞ Onursal Üye Üyelik Tarihi 9 Şub 2015 Mesajlar 44,845 MFC Puanı 29,224 StyLe adlı üyeden alıntı: başlarda çok hoşuma gitti hatta devam etmesi gerekn dizilerden dedim ama boşrolda ki o şak aptal aptal gevşek gevşek rol yapınca bıraktım. Genişletmek için tıkla ... Bitirilmemesi gereken diziydi. reyting uğruna uyduruk bi diziyi getirdiler o da çok sürmedi zaten.
StyLe adlı üyeden alıntı: başlarda çok hoşuma gitti hatta devam etmesi gerekn dizilerden dedim ama boşrolda ki o şak aptal aptal gevşek gevşek rol yapınca bıraktım. Genişletmek için tıkla ... Bitirilmemesi gereken diziydi. reyting uğruna uyduruk bi diziyi getirdiler o da çok sürmedi zaten.