hocu bi şarkı vardı sözler şöyleydi "şarap içer pis kokarsın tipinden belli sen bi piskopatsın"
sen töbe ediyorsan bende ederim ortak seni yüce hak yolunda ne Sawyer yalnız bırakır ne ben... gece catı katında buluşak inzivaya çekilek ateş bizi çagırmadan
nolmuş
AlcatrazZ şarap ticaretine baslamış Min tövbekar olmus onu gören AlcatrazZ da tövbekar olmuş Kolibandı da oradaymış mevzu karışık
Geyik muhabbetine dördüncü ararken seni cağırdı :d
Tövbe deyin gençler
Zaten yakında savaş meydanına kolibandı dayı yatırıda yaparlar :d
hocu bi şarkı vardı sözler şöyleydi "şarap içer pis kokarsın tipinden belli sen bi piskopatsın"
neyse tövbe ettin sawyer hacı esansı taşıyomuş yanında.bikere cumaya gitmiştim yeşil takkeli çizgili gömlek kumaş pantolon giymiş bi dayı cebinden esansı çıkarıp saftaki herkesin eline sürdükten sonra ciddiyetle kapağını kapayıp cebine koymuştu
belkide o dayı sawyerdı
çok seviyom öyle mistik havası olan insanları.
zaten ya kaçarken ya s. beni çağırıyor
Sen iki hikaye içinde birini öldürtmek için biçilmiş kaftandın
İlkine rağmen hiç aklına geldimi imparatoru öldürebileceğin
Ben beni tanıyamıyorum
her an herşey olabilir
her an herşeyi yaparım gibi
bana güvenipte kimse bişey demesin kolibandı bu ne zaman ne yapacağıma o karar veriyor
ama en çok da pisadama acıdım ya hu en güvendiği insandan darbe almak fena koymuştur ona :y
yazıklar olsun bana
Ama ama meleğim sen boyle birisi değilsin içinin bi taraflarinda canilik mi yatiyo ne .s heran beni de oldurebilirmisin gibi
Yine yaptin yapacagini ArtemiS alttan girdi ustten cikti napti etti imparatorice oldu ; d ne demisler sabr eden dervis muradına ermis bende en guvendigi kişi yihyihyih
Eline kalemine sağlık Kolibandı çok guzel harmanlayip yazıyorsun
Ama ama meleğim sen boyle birisi değilsin içinin bi taraflarinda canilik mi yatiyo ne .s heran beni de oldurebilirmisin gibi
Seni bende tanıyamiyorum artık
Güzel Senaryo Olmuş Kolibandı Kaç Günde Yazdınız Bunu : )