Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pisadam'ın İmparatorluğu / İsyan

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
:d Hiç bilemiyorum :p herkes için yeterince tehlike var :D

Ben sana bildirim göndermeyecektim ama hiç aklımdan çıkmıyorsun :d
Bu bahsettiklerim zaten okumak isteyenler diye biliyorum : )
okudum.şımarma diye söylemedim abi şekspir bok yemiş bu yazıların yanında.gayet yakışıklı yazıyosun yemin içerim ama şu lydiayı bi sonraki hikayede suriyeli mülteci olarak yaz.bu ne ya savcı oluyo ya vezir.bana hep yancı rolü veriyon :d
aşk meşk olayında bi taylor swift beklerken sen kerolaynı yazmışsın bana :p

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

İtiraz ediyorum sayın Kolibandı bey abiciğim.

Bu bölümde neden benden bahsedilmemiş :eek:lmazz oysa ben çaktırmadan herkesleri göz hapsine almıştım
Gölgeler karanlık noktalarda neler yapıyor sizin haberiniz yok :u12

Son olarak uyarıyorum yakarım o sarayı Neron Liya dersiniz senaryonun akışını değiştiririm :zipzip

Daha da başka bişey demiyorum :bant

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
ArtemiS Legoyu kandırdı bile artık gerisi çorap sökügü gibi gelir :D yönetmen kellesini kes gitsin LeGoLaS ‘ın baksana gelip bi bakar insan dimi ya bunlar bana napıyo diye :s94
Kolibandı takipdeyiz bacanak :)

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
okudum.şımarma diye söylemedim abi şekspir bok yemiş bu yazıların yanında.gayet yakışıklı yazıyosun yemin içerim ama şu lydiayı bi sonraki hikayede suriyeli mülteci olarak yaz.bu ne ya savcı oluyo ya vezir.bana hep yancı rolü veriyon :d
aşk meşk olayında bi taylor swift beklerken sen kerolaynı yazmışsın bana :p

Eyvallah kardeşim o senin kendi jön yakışıklılığından ileri geliyor :d hikaye listeme min efsanesi de eklemeyi planlıyorun. Taylor çok paragöz hem nereli oldugunu bilmiyoruz.ceo yabancımız degil icimizden biri kısaca bizim ceo.: )

İtiraz ediyorum sayın Kolibandı bey abiciğim.

Bu bölümde neden benden bahsedilmemiş :eek:lmazz oysa ben çaktırmadan herkesleri göz hapsine almıştım
Gölgeler karanlık noktalarda neler yapıyor sizin haberiniz yok :u12

Son olarak uyarıyorum yakarım o sarayı Neron Liya dersiniz senaryonun akışını değiştiririm :zipzip

Daha da başka bişey demiyorum :bant

Sen bu ara çok tehlikeli olmaya başladın :d
Demeçler falan sonumuz hayır olsun :D

Tamda düşündüğüm gibi yine yaptım yapacağımı :D
Kargaşalardan yararlanmak benim işim :p
Keyifli bir bölümdü kalemine sağlık :gulumse

Artemis hayatını bu kadar planlı yaşa yakında bodrum senden sorulur :D

Az iç biraz az :d eyvallah kardeşim.

Sağol ceo : )

ArtemiS Legoyu kandırdı bile artık gerisi çorap sökügü gibi gelir :D yönetmen kellesini kes gitsin LeGoLaS ‘ın baksana gelip bi bakar insan dimi ya bunlar bana napıyo diye :s94
Kolibandı takipdeyiz bacanak :)

Sağol bacanak :d
O şimdi ne vezirligi arkadaş diyodur bi sürü adamla ugraşıyoruz olsa olsa rezillik olur diyordur :d

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,976
Amanin amanin hain olmuşum yahu :D ArtemiS ile anlaştık dağılın gerçi Pisadam'ı karşımıza almak ne kadar doğru bilemedim şimdükk :D Bizi gözden çıkarmış napalım :)
@sezen can buralardayım ama ne yazıkki fulltime aktif olamıyordum bu güne kadar artık çok şükür herşeyi normale döndü :)
@kolibandı kuzen bu yolun sonu ArtemiS ve benim için pek hayırlı görünmüyor sankim :)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Bak işte ben diyorum :d hikaye için bütün planlarını bile feda edecek kadar düşünceli.
Ceo bu bizim ceo :hi

bak bi de bencil derler bana aksi derler bu gız okumaz derler halbuki ne kadar da fedakar cefakar bir ceo yum .s.s

zaten bir gün benden şikayet ettiğiniz ne varsa özleyeceksinizzzz................

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Amanin amanin hain olmuşum yahu :D ArtemiS ile anlaştık dağılın gerçi Pisadam'ı karşımıza almak ne kadar doğru bilemedim şimdükk :D Bizi gözden çıkarmış napalım :)
@sezen can buralardayım ama ne yazıkki fulltime aktif olamıyordum bu güne kadar artık çok şükür herşeyi normale döndü :)
@kolibandı kuzen bu yolun sonu ArtemiS ve benim için pek hayırlı görünmüyor sankim :)

Kuzen hic bilemiyorum sizin için hayır mı şer mi :d
Ama bi ara kayboldun bakıyorum kuzen hikayeyi okuyor ama sesi cıkmıyor :d endişelendik senin icin : )

bak bi de bencil derler bana aksi derler bu gız okumaz derler halbuki ne kadar da fedakar cefakar bir ceo yum .s.s

zaten bir gün benden şikayet ettiğiniz ne varsa özleyeceksinizzzz................

Kim demisse ayıp etmiş belki AlcatrazZ demiş olabilir cok ictiyse :d
Çok özleme huyum yoktur ama birgün sanal alemde jübilemi yaptığımda, unutulmayacaklar listesinde bi yerin olacagıda gerçektir : )

Üst Alt