OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Malzemeler
2 ½ lt. (10 bardak) et suyu
125 gr (3/4 bardak) pirinç
7-8 sap maydanoz
Hazırlanışı
Pirinci ayiklayip yikayin. Et suyuyla atese koyun. Pirinçler pisinceye kadar
yavas yavas kaynamasini saglayin. Tuz katip atesten indirmeden önce
üzerine kiyilmis maydanoz serpin.
Afiyet olsun..
2 ½ lt. (10 bardak) et suyu
125 gr (3/4 bardak) pirinç
7-8 sap maydanoz
Hazırlanışı
Pirinci ayiklayip yikayin. Et suyuyla atese koyun. Pirinçler pisinceye kadar
yavas yavas kaynamasini saglayin. Tuz katip atesten indirmeden önce
üzerine kiyilmis maydanoz serpin.
Afiyet olsun..