Sende sağol kuştüyüm korkusuz olduğunu biliyorum
cansın :ask
Sende sağol kuştüyüm korkusuz olduğunu biliyorum
cansın :ask
Seviyorum seni lostum mantıklı ve zekisin
AlcatrazZ sende en az lostum kadar zekisin biliyorum dilim döndüğünce cevap vereyim sana.
Kuştüyüm alttan başlayıp iliklemek hata payı olmadan yapılması için
sol ayak sağ ayağın yanına gelmesinin sebebi dengemizin bozulmaması için olabilir.
Bu benim kendi fikrim ama yok sen de kim oluyorsun başka açıklama isterim diyorsan Nilay hocama bi sorayım hatta gel seni tanıştırayım. Sohbetini dinlemekten büyük keyif alacağından eminim (
bizde sol kutsaldır gardeşş kusura bakma reddediyorum :azr
7 yıllık arkadaşını tanıyamamış kürek sapı keroLayn bilmez bunları :torpu
İNADINAAA SOL İNADINA VAMOS BİENNNNNNNNNNNNNN !!!!!!?????.....
ÇAV BELLA :HONK:
((
olum sabah sabah emre aydına bagladım moralim sıfırın altına indi 2 dk'da yaaa offff... aklıma nereden geldi :y
ne nan noldu ne geldi aklına anlamadım
Ben bişey demedim eyvah eyvah hatta ben bu mesajı görmedim AlcatrazZ
kürek sapı hala elindeyse ben burada yokum :u29
emre aydının müzikleri moralimi bozdu nan :y aklıma bişi gelmedi.. aslında her şey geldi ama net bişi yok :honk:
anamla gitmeyi planlıyoz kanks... deniz kıyısı bi yerlere bi daha kayseriye dönmemek üzere :y biliyon bizimkilerin durumunu da... annem hala kırgın kanadı kırık hissediyorum hoşuma gitmiyor
denizliye gelin deniz yok ama insanı sıcaktır :dyg:
biliyorum kanks ama annen çok güçlü bi kadın her zaman nası hayran olduğumu tekrarlamama gerek yok sanırım :torpu
sanırım gücü tükeniyor kanks benimde...
sabrımızda aynı şekilde... iş ve ev meselesini çözsek cıkabiliriz bu gazla yollara ama.... bilmiom yaa cok karışık kafam :y