Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Panço Örneği (Anlatımlı)

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
ÖncebRk ı baş göz edelim de :k2

bRk

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    36
gör gör bunu ben desem cıngar çıkarırsın Sade :trip çöp konteynırı gözümde canlandı birden sevdim bu benzetmeyi :ddd
ama yiende öyle demeyelim şimdi 2016 da evde kalmış kız kurusu diyodum bu yıl alsın artık bir kör alıcı Sade cimi :can ya bu iyi kalplilik beni öldürecek :utan

Çok iyisin gerçekten, yani bir insan bu kadar iyi olabilir, bu kadar güzel arkadaş olabilir. Herkeze senin gibi bir arkadaş diliyorum :ddd Hem gömdün, toprağı attın sonrada zanlıyı başkası ilan ettin, tebrikler ^^ :)) Sade gör bak gör.

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
Onu görmezden gelmeyi tercih ediyorum :dans

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
bu forumda benden altın kalplisi yok :utan alçak gönüllü ve mütevaziyim de belli etmiyorum :torpu bu kalple sadece Sade nin arkadaşıyım ben :d bRk fena adam çarparım kaşla göz arası helvasını kavurup faturayı başkasına keser bütün cenaze masraflarınıda kaç katı alırım :D
hem Sade ne görcek burada benden başka arkadaşı kalmadı benide kaçırırsa üzüntüden kahrolur biliyorum ben :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
36 beden mi tuzlayamda kokmasın emi :D onun 36 bedenden ayak parmagı ancak gecer :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
LeGoLaS olmuş 50 beden daha nresine yiycek beni :D ay kızı bogaza dy,uba diye baglıcas yakında hiç olmazsa gelen gecen gemilere yol gösterip bir hayra gecer :D

hangi ötede ben tek oynamayı sevmim canım sıkılıyo tek Sade :torpu

bRk

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    36
Sade 41 numara ayakkabı giyen birisi, allasen siz ne diyorsunuz? Çuval getirin ordan, onu giysin. :a

Üst Alt