Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Önemli: Forumun Kapalı Kalması Hakkında.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Pisadam ilk sayfada' son mesajlar2 bölümünde son yazılan yazıların üzerini tıkladıgımızda bazılarında son sayfa acılıyor direk , bazılarına tıkladıgımızda daha ilk sayfalara atıyor ( direk son sayfa cıkacagına 20. sayfa gibi )

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Pisadam müdür özel mesaj kutusu sanırım senin bilgileri gösteriyor ön sayfada içine girince bizimkilere dönüyor bilgine :)

r65zQz.png

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
@Pisadam ilk sayfada' son mesajlar2 bölümünde son yazılan yazıların üzerini tıkladıgımızda bazılarında son sayfa acılıyor direk , bazılarına tıkladıgımızda daha ilk sayfalara atıyor ( direk son sayfa cıkacagına 20. sayfa gibi )

Tıklayınca son yazılan mesajamı gitsin istiyorsun? Demek istediğin sanırım bu değil mi?

@Pisadam müdür özel mesaj kutusu sanırım senin bilgileri gösteriyor ön sayfada içine girince bizimkilere dönüyor bilgine :)

r65zQz.png

Yok hayır. O sayılar temsili sayılar o sayıların yerine kodlama yazacağım yani şablonu belirlemek için temsili sayı yazdım herkeste bu sayılar gösteriyor ;)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
aynen Pisadam.. tabi herkesde aynı mı düşünüyor bilmiyorum

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Çok hoş görünüyorlar
Eline sağlık.

Limon.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    119
deniyorum şuan. gelişmiş düzelmiş, teşekkürler. Pisadam

Sezen'in dediği doğru. Herhalde en son hangi yorumu okuduysan ona atıyor. Bence de son sayfaya atsa daha iyi olur.
Birde konu sayıları değişmiyor hala o var. Çok söyledim kusra bakmayın artık :D

Bu arada LeGoLaS emeğine sağlık,çok hoşlar.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
LeGoLaS benimki mümkünse en üstteki Türk bayraklı olandan olsun:torpu

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Ayrıca Pisadam telefondan foruma girince gelen seslenmeleri önceden direk görebiliyorduk şimdi profil ayarlarına girip hep öyle bakmak gerekiyor o düzelecek mi yoksa öyle mi kalacak?

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
LeGoLaS

bu tür işler ile ilgilendiğini bilmiyordum. oldukça başarılı bir çalışma olmuş. emeğine sağlık.

Sakin

Sürekli rassal değişken..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Eline sağlık Pisadam .

Ben özel mesajları göremiyorum, bildirim var eski ve yeni mesajların hiç biri yok. Bilgine.

Üst Alt