-
-
-
- MFC Puanı
- 28,948
Can dediklerinin canı çıksın emi?Can dediklerimiz bizi hep üzüyor sezenim .(
Can dediklerinin canı çıksın emi?Can dediklerimiz bizi hep üzüyor sezenim .(
Yastığı yüzüne bastırıp ağlıyordur ???
Şaka tabi yapmaz öyle şeyler?
Muhtemelen yolculuk hazırlığı?
Canım valla geri döner mi bilinmez ama gelse de eski beni bulabilir mi orası da muamma?Umarım yolculuk hazırlığı biter en kısa zamanda geri gelir aradığın mutluluğu bulursun canım
Canım valla geri döner mi bilinmez ama gelse de eski beni bulabilir mi orası da muamma?
Allah senin de güzel kalbine göre versin canım inşallah senin de ayaklarını yerden kesecek biri çıkar karşına??
Ağzı burnu sağlam gelirse neden olmasın???Cümlemize inşallah canım
Elbet seviyorsa gelecektir mantıklı bir açıklaması vardır, söylecekleri tatmin etmezse uzerse seni o zaman ağzını burnunu kırarız .?
Ağzı burnu sağlam gelirse neden olmasın???
Valla seviyorum deyip dönmeyen çok oldu ne yalan söyleyeyim kimin için bu farklı desem benzer üretim çıktı???
He bide beni başkalarıyla kıyaslama deyip onların yaptığını yapmak da ayrı başarı??
Ah ah diyorum sen anla???Hiç kimsenin güzel sözlerine inanmamak gerek ben ona benzemek, ben başkasına benzemem diyip onlardan beter çıkar önemli olan güzel söz kendini övme değil önemli olan sevgiyi hissettirmek sözlerinin altını doldurmak icraat önemli.??
Ah ah diyorum sen anla???
Biliyorum canım teşekkür ederim bazen birşey söylemeden de anlayabilecek arkadaş arar insan işte sen onlardansın??❤Çok iyi anlıyorum çiçeğim valla seni en iyi anlayan hisseden benim.?