@Brida
tabiki haklısınız.. bu yazınızı ve isteğinizi ileteceğim..
sizlerinde akıllarına birşey takıldığında.. lütfen çekinmeden aşağıdaki linkte konu açıp yazabilirsiniz..
İstek, Öneri ve Şikayetleriniz
Forumla ilgili istek, öneri ve şikayetleriniz ile birlikte karşılaştığınız sorunları buradan yönetime bildirebilirsinizwww.megaforum.com
eke bey.. forumumuzdan ayrılmıştır.. ve hesabının silinmesini rica etmiştir.. bu sebep doğrultusunda bizlerde hesabını forumdan kaldırdık.. bu yüzden görememektesiniz..
Anliyorum canım, bilgiler için çok teşekkür ederim.
Lakin, konuyu uzatıyor gibi görünmek istemem ama ben bu tür durumlarda şahsen konu açmak yerine. Yönetim tarafından soruya ya da konu açmaya mahal bırakılmadan duyuru yapılmasından yanayım, ancak böyle şeffaf olabiliriz. Ayrıca elbette başka bir problemim olduğunda verdiğin linki mutlaka ki kullanacağım, keza kullanılıyordur da zaten. Tekrar teşekkür ederim.
Hemen abimmm hazırlıyorum çırağa veriyorum @Uur abimin siparişleri çabucacık götürüver
Denver demen yeter abi nedir abi yaHemen abimmm hazırlıyorum çırağa veriyorum @Uur abimin siparişleri çabucacık götürüver
Gaza geldim esnaf gazıDenver demen yeter abi nedir abi ya
Esnaf sence beni görünce abi der.mi afet der,abla der,hanımefendi der,yeri gelir hacı der ama abi demezGaza geldim esnaf gazı