Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

NaZzZ

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
NaZzZ daha yeni gördüm konuyu. Bir kere çok sıcacık bir kalbi var. Aynı benim gibi çılgın. Espriden anlıyor alınganlık yapmıyor şenşakrak harika bir insan. Çok güzel vakit geçiriyoruz beraber forumda gülüyoruz eğleniyoruz. Hiç daha bana bir şey dediğini görmedim. Forumda benim diliden anlayan nadir insanlardan
Daha o kadar çok şey söyleyebilirimki şurada fazla tanışmışlığımız yok ama iyiki tanımış seni seviliyorsun güzel insan :f33:

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
NaZzZ daha yeni gördüm konuyu. Bir kere çok sıcacık bir kalbi var. Aynı benim gibi çılgın. Espriden anlıyor alınganlık yapmıyor şenşakrak harika bir insan. Çok güzel vakit geçiriyoruz beraber forumda gülüyoruz eğleniyoruz. Hiç daha bana bir şey dediğini görmedim. Forumda benim diliden anlayan nadir insanlardan
Daha o kadar çok şey söyleyebilirimki şurada fazla tanışmışlığımız yok ama iyiki tanımış seni seviliyorsun güzel insan :f33:
Oyyyy bitanem benim çok teşekkür ederim ki:)
Canımsın sen seninde çok güzel iyi bir kalbin var kuzum:)
Seninle aynı kafayız gerçekten :)
Birlikte eğlenebildiğim nadir insanlardansın Canım bende seni çok seviyorum:s54::f36:

ReyyAn

Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,177
Samimi, akıllı: Anlaşılmaz bi huzur .)

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
samimi,alçak gönüllü,sevecen,mütevazi,sempatik,güler yüzlü ve bir o kadar tatlı bir insan olduğum için naz ile iyi anlaşıyorum.eh işte iyi biri sayılır fjfkdhdjshshd

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
samimi,alçak gönüllü,sevecen,mütevazi,sempatik,güler yüzlü ve bir o kadar tatlı bir insan olduğum için naz ile iyi anlaşıyorum.eh işte iyi biri sayılır fjfkdhdjshshd

Bana diyosun sandım taaa ki sonuna gelene kadar:D
Pueeee sana :) neyse en azından yorum yapmışsın teşekkür ederim:p

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Forumda sevdiğim,kendime yakın hissettiğim yuzlerden biri
Zannimca sıcak kanlı biri

Üst Alt